Vancouveris algasid ümberkorraldused: Gillis sai kinga

Kaotusega Anaheim Ducksile playoffidest välja jäänud Vancouver Canucks alustas kohe ka klubisiseseid muudatusi. Võib arvata, et pärast ebaõnnestunud hooaega on paku peal nii mõnigi pea ja esimesena lendas presidendi ja peamänedžeri ametit pidanud Mike Gillise oma. Raske uskuda, et otsus sündis just tänu sellele, et Ducksi mängu ajal klubi fännid häälekalt seda nõudsid, kuid kindlasti oli see protsessi kiirendav ettevõtmine.Viimane asi, mida klubi raskel ajal vajaks oleks fännide toetuse kaotus.

(foto: canucksarmy.com)
Gillise režiim Canucksi juures algas 2008. aasta kevadel. See tõi endaga kaasa kaks konverentsi poolfinaal- ja veerandfinaalikoht. Samuti ühe Stanley karika finaali, mis kaotati 2011. aastal mängudega 3-4 Boston Bruinsile, keda Gillis mängijana esindas. Klubi võitis tema valitsemise ajal 455-st kohtumisest 260.

Asendajat pole veel nimetatud, kuid homseks on juba paika pandud uus pressikonverents, kus eeldatavasti see nimi ka välja hõigatakse. Spekuleeritakse, et ameti võtab üle endine Canucksi mängumees Trevor Linden.

Kommentaarid