Umberger tegi Bergeroni

Boston Bruinsi Patrice Bergeron mängis kuulsal kombel mulluse Stanley karika finaali kuuendat kohtumist mitmete tõsiste vigastustega. Neljandas mängus murdis ta ühe roide, viiendas mängus läks parem õlg liigesest välja ja kuuendas kohtumises vigastas ta oma vasakut kopsu. Haiglasse viidi mees alles siis kui karikamängud olid tolleks korraks läbi. Nüüd on selgunud, et enamvähem samaväärse julgustükiga sai hakkama ka R.J. Umberger. Columbus Blue Jacketsi ründaja mängis Pittsburgh Penguinsi vastu hoolimata tõsistest vigastustest.

(foto: bluejacketsextra.dispatch.com)
Sarnaselt Bergeronile oli temalgi üks õlg liigesest välja lipsanud. Lisaks oli tal üks sõrm murtud ja ta oli vigastanud ka ühte selgroolüli. Ometi tegi ta kuuest kohtumisest kaasa neljas. Mänguaega kogunes tal keskmiselt ligi 13 minutit ja ta sai kirja ka ühe söödupunkti.

Arvata võib, et ka need kaks vahele jäänud kohtumist jäid 31-aastase mängumehe hinge kriipima. Pittsburghis sündinud mehena oli loomulikult ka mõeldamatu, et ta üldse väljakule ei lähe.

Lisaks Blue Jacketsile on Umberger esindanud ka Philadelphia Flyersit. Karjääri jooksul on ta 673 põhihooaja mänguga kogunud 366 punkti (169 väravat).

Kommentaarid