Wild krabas Boudreau endale

Minnesota Wildil ei olnud otseselt uut peatreenerit vaja, kuna ajutine juhendaja John Torchetti tegi tänavu hooaja lõpuosas meeskonnaga head tööd, aga kui järsku oli saadaval divisjoni tiitlite spetsialist Bruce Boudreau, siis muidugi pidi kõik žetoonid lauale lükkama. Paljude poolt ihaldatud peatreener saadigi endale.

(foto: Frederick Breedon/Getty Images)
Playoffide avaringis Dallas Starsi poolt kukutatud Wild lõi Boudreauga käed neljaks aastaks. Tänavu Anaheimis poolteist miljonit teeninud peatreeneri uus töötasu on 2.76 miljonit.


Veel paar päeva tagasi tundus, et Ottawa Senators on Boudreau endale saanud. Ta lennutati neljapäeval töövestluseks kohale ning kuna tema tütar elab perekonnaga just Kanada pealinnas, siis usuti, et senaatoritel on korralikud võimalused temalt allkirja kätte saamiseks.

Wildi peamänedžer Chuck Fletcher oli Boudreauga rääkinud aga juba teisipäeval ning nähtavasti istus tema poolt hinnatud peatreenerile pakutud visioon või siis töötasu paremini.

Senatorsi boss Pierre Dorion olevat reedeks sõelale jätnud vaid kaks kandidaati. Seega võib arvata, et nüüd, kus Boudreaust ollakse ilma, on peagi ka sealt uudiseid tulemas

Enne Boudreau palkamist olevat Fletcher rääkinud ka Randy Carlyle'i, Marc Crawfordi, Guy Boucheri ja loomulikult ka Torchettiga.

Wild tutvustab uut peatreenerit teisipäeval kavas oleval pressikonverentsil.

Kommentaarid