Flamesi peamänedžer jagas Hartley vallandamisega seoses kommentaare

Eile vabanes taas üks peatreeneritool, kui Calgary Flames lõpetas koostöö Bob Hartleyga. Tegu oli väikese üllatusega, kuna klubi jaoks on hooaeg ammu lõppenud ja tavaliselt teatakse võimalikust treenerivahetusest vahetult pärast seda. Peamänedžer Brad Treliving on nüüd otsust kommenteerinud.

(foto: 1500espn.com)
2014. aastal klubi juhtimise üle võtnud Treliving vihjas sellele, et vana treener lihtsalt ammendas end.

"Bob tegi siin mitmeid häid asju. Ta ehitas selle organisatsiooni vundamendi. Kõige muu kõrval pani ta iga päev meeskonda oma südame ja hinge. Ta veritses selle meeskonna nimel. Bob on hea treener. Kuid tundsin, et praegusel ajal on käes hetk edasi liikuda. Arvan, et Bob ei suudaks seda meeskonda enam kaugemale viia," rääkis Treliving.

Neli hooaega Flamesi tüürinud Hartley on klubi ajaloos alles teine treener, kes pidanud vastu rohkem kui kolm aastat. Viimane neist oli aga ütlemata nukker. Mitmetes statistilistes kategooriates jäädi liiga viimaseks.

Treliving lisas: "Meie erimeeskonnad olid enamuse aastast 30. kohal ja oli probleeme mängustiiliga. Meie väravavahid ei olnud sel aastal head. Selles on süüdi peamänedžer. Pean selle korda tegema. Aga see, kuidas me väravavahi ees mängime, vajab samuti parandamist."

Kuna Treliving töötas enne Calgarysse saabumist Arizona Coyotesi juures, siis on Flamesi hakatud tugevalt seostama koiottide abitreeneri Jim Playfairiga, kes ka varem Calgarys peatreeneritoolil istunud. Hooajal 2006/07 tüüris ta meeskonna playoffidesse.

Kommentaarid