Flames vallandas Bob Hartley

Oh, kuidas küll asjad võivad vaid 12 kuuga muutuda. Mullu hooaja parimaks peatreeneriks valitud Bob Hartley on alates tänasest töötu. Calgary Flames otsustas vallandata peatreeneri, kes eelmisel hooajal meeskonna pärast viieaastast pausi uuesti karikamängudele tüüris ning seal 2. ringi vedas.

(foto: cbc.ca)
Hooajal 2012/13 Calgarys tööd alustanud Hartley tõi Flamesile põhiturniiril 294-st mängust 134 võitu. Mullune saak 45 võitu oli alates hooajast 2008/09 klubi parim. Alates 90ndate algusest on üldse vaid kolm korda edukamalt tegutsetud.

Tänavu läks aga vanker ootamatult katki. Suvised investeeringud ei tasunud end ära ning meeskond edestas põhiturniiril vaid nelja konkurenti. Kaitses osas oldi 260 sisse lastud väravaga selgelt liiga halvimad.

Koos Hartleyga, kes 2001. aastal Colorado Avalanche'i Stanley karikani viis, vallandas Flames ka abitreeneri Jacques Cloutieri.

Kokku otsivad nüüd järgmiseks hooajaks uut peatreenerit neli meeskonda. Flamesi kõrval ka Ottawa Senators, Anaheim Ducks ja Minnesota Wild.

Kommentaarid