Ducksi peamänedžer ei süüdista ebaõnnestumises ainult peatreenerit

Anaheim Ducks alustas läinud nädalavahetusel pärast Bruce Boudreaule vallandamisteate edastamist uue peatreeneri otsinguid. Klubi peamänedžer Bob Murray ei süüdista ebaõnnestunud hooajas aga vaid treenerit. Oma osa on saanud ka mängijad.

(foto: Getty Images)
Peatreener saab alati enamuse süüst enda kaela, sest tervet meeskonda on lihtsalt raskem asendada. Kuid koosseisu muutuseid võib suvel Anaheimis kindlasti oodata.

"Mulle ei meeldi see, kuidas me konkurentsist langeme," ütles Murray nädalavahetusel meeskonna neljanda järjestikuse 7. mängu kaotuse kohta. "Olgem ausad...tahaksin teada, kus kuradit nad 1. ja 2. mängus olid? Mängijad peavad sellele järgmiste päevade jooksul vastama. Kus nad olid? Nad tulid 7. mängul kohale, aga kus oli kirg? Kontrollitud emotsioon? Kus kuradit see oli? Nemad peavad samuti selle eest vastutama."

Lisaks mainis Murray, et näeb süüd ka endas. Paberi peal on temapoolsed lükked olnud ülikõvad, aga need pole siiski kuhugi viinud. Sellest tingituna on liikvel jutud, et Ducks võib ka seoses peamänedžeriga muutuse läbi viia.

Mängijad ise on ka loomulikult järjekordsest ebaõnnestumisest löödud.

Corey Perry ütles: "Võtan juhtunus suure osa süüst enda peale. Ma ei skoorinud mitte ühtegi väravat. Vastutan selle eest. Panen endale hästi esinemiseks suure surve."

Boudreau vallandamises on end teiste seas süüdistanud ka kapten Ryan Getzlaf ja justkui viimase suure pusletükina hangitud Ryan Kesler.

Kommentaarid