Hamonic võttis klubivahetuse palve tagasi

New York Islandersi karikaunistus lõppes pühapäeval, kui Tampa Bay Lightningu käest tappa saadi, kuid vähemalt võivad meeskonna fännid nüüd kaotusevalu leevendada ühe rõõmustava sõnumiga. Travis Hamonic teatas, et ei soovi enam klubist lahkuda.

(foto: scoopnest.com)
25-aastane kaitsemees oli kogu hooaja vältel õnnetu, sest soovis perekondlike põhjuste tõttu lahkuda. Ometi ühestki tehingust põhiturniiril asja ei saanud. Usuti, et suvi toob endaga lahenduse, aga nüüd on selge, et seda polegi vaja.

Hamonic märkis eile, et ühel väga lähedasel perekonnaliikmel olid tõsised terviseprobleemid, kuid nüüd on need taandunud. Koos sellega on ka tema lahkumissoov kadunud.

"Mulle meeldib siin olla, tahan siin olla ja tahan siin karika võita. Ma ei tahtnud siit kordagi lahkuda ja olen ülirõõmus, et saan jääda," lisas playoffides keskmiselt üle 26 minuti mängus jääl veetnud kaitsja.

2008. aasta drafti 2. ringi valik kogus tänavu põhiturniiril 72 mänguga 21 silma (5+16). Playoffides jäi 11 kohtumisega kirja kolm punkti (1+2). Leping, keskmise töötasuga 3.75 miljonit dollarit, seob Hamonici Islandersiga kuni 2020. aasta suveni.

Seoses perekonnaga on Hamonic juba ühe valusa kaotuse üle elanud, kui tema isa 2000. aastal ootamatult suri.

Kommentaarid