Zach Parise pääseb seljaoperatsioonist

Nädalavahetusel Minnesota Wildi peatreeneriks määratud Bruce Boudreau on uues ametis juba esimese hea uudise osaliseks saanud. Playoffidest seljatraumaga eemale jäänud Zach Parise ei vaja selle ravimiseks operatsiooni, mis tähendanuks tema jaoks väga pikka vigastuspausi.

(foto: John Autey/Pioneer Press)
Parise käis viimati jääl põhiturniiri lõpunädalatel, täpsemalt 5. aprillil. Playoffides loodeti ta tagasi saada, ent häda teinud selg ei tahtnud kuidagi paraneda. Nüüd on seoses sellega uudised palju positiivsemad.

"Arstid on väga rahul edusammudega, mis ma olen seni teinud ja nad ei arva, et sellest taastumine kestab järgmise hooajani või et sellest saabki püsiv probleem," rääkis 31-aastane ründaja nädalavahetusel.

Tänavu 70 mängus 25 väravat ja 53 punkti kirja saanud ameeriklane tunnistas, et selg hakkas probleeme valmistama juba jaanuari lõpus. Ta mängis vigasena edasi, ent siis tuli põhiturniiri lõpuosas ühes kohtumises saatuslik jõuvõte, mille järel oli võimatu jätkata.

Boudreaud tutvustatakse meeskonna uue peatreenerina ametlikult homme, aga juba on temalt esmamuljed kätte saadud.

"Ma arvan, et nad on väga hea meeskond ja usun, et nad võivad võita. Arvan, et see on järgmise kahe aasta jooksul võimalik," ütles kogenud peatreener lühikeses intervjuus, lisades et liiga karmimas divisjonis mängimine on suurepäraseks väljakutseks.

Wild vajab võitmiseks kindlasti 100%-liselt tervet Parise'it. Sellega seoses on hetkel seis rõõmustav.

Kommentaarid