Lindy Ruff vahetaks parima treeneri auhinna 6. mängu võidu vastu

Põhiturniiri läänekonverentsi parima meeskonnana lõpetanud Dallas Stars peab playoffides selle auni jõudmiseks ületama korraliku künka. St. Louis Bluesi vastu ollakse 2. ringi seerias mängudega 2-3 taga. Täna ootab ees 6. mäng, mis tuleb kindlasti võita.

(foto: nbcdfw.com)
Põhiturniiri edu on Starsile toonud mitmete hooaja auhindade nominatsioonid. Lindy Ruffil on võimalus võita oma karjääri teine hooaja parima treeneri tiitel. Ent esimest korda selle 2006. aastal kotti pannud peatreener annaks Jack Adamsi auhinna silmi pilgutamata 6. mängu võidu vastu ära.

"Ma vahetaksin selle homse mängu võidu vastu," ütles Ruff eile. "Vaatan seda, kui tunnustust tervele personalile, alates video ja väravavahtide treenerist, lõpetades (abitreenerite) Jamesi (Patrick) ja Curtiga (Fraser). Nemad on tohutu arvu tunde vaeva näinud ja teevad mängijatega palju tööd."

"Nad on iga päev pidanud individuaalseid kohtumisi, esitanud üksteisele väljakutse olla aina parem. Nemad on mind aidanud sellesse seltskonda, kes nominentideks on esitatud. See on tore, aga vahetaksin selle homse vastu ära."

Ruffi kõrval on Jack Adamsi auhinna finalistideks Florida Panthersi peatreener Gerard Gallant ja Washington Capitalsi põhiturniiri võitjaks tüürinud Barry Trotz.

Starsi poolt on hooaja auhinande hulgas finalistiks ka Jamie Benn. Meeskonna kapten läheb põhihooaja MVP-le jagatava Harti trofee nimel heitlusesse Sidney Crosby ja Patrick Kane'iga. Lisaks on ta nimetatud Ted Lindsay auhinna finalistiks, mis jagatakse välja mängijate enda MVP-le. Selle arvestuses on Crosby asendatud Braden Holtbyga.

Täieliku ülevaate hooaja auhindade finalistidest leiab SIIT.

Stars ja Blues alustavad 6. mänguga tuleval ööl kell 3. Lisaks üritab kell 4 algavas kohtumises Nashville Predators San Jose Sharksi vastu ellu jääda.

Kommentaarid