Oilers sai endale veel ühe talendi

Edmonton Oilers jäi tänavuses drafti loteriis esikolmikust välja ega pääse seetõttu ligi kõige magusamatele valikutele (mis on äkki hokisõprade jaoks isegi hea uudis), kuid vaatamata sellele võib kohalik publik ühe uue talendi tõttu siiski ootusärevusega järgmist hooaega oodata. Drake Caggiulaga on tehtud kaheaastane leping.

(foto: theoilersrig.com)
Caggiulal ei õnnestunud end oma drafti aastatel NHL-i mängida, kuid ta teenis siiski võimaluse eduka ülikoolikarjääri eest. 21-aastane ründaja aitas tänavu Põhja-Dakota ülikooli pärast 16-aastast pausi uuesti NCAA meistritiitlini. Mitmekülgse ääreründajana kirjeldatud kanadalane korjas sel hooajal 39-st mängust 51 punkti (25+26)


Noor ründaja, kelle tiimikaaslased Brock Boeser ja Troy Stecher kuuluvad mõlemad Vancouver Canucksile, skooris ülikooli meistrivõitluste finaalturniiril nii poolfinaalis kui finaalis kaks kolli.


Boeseri ja Stecheri tõttu arvati, et Caggiula teeb vabaagendina samuti lepingu Canucksiga ning huvilisi oli tal veel ka mitmeid teisi, aga välja sai siiski valitud Oilers. Loodetavasti ei pea siis seda käiku kahetsema.

Kommentaarid