Red Wings viib treeneripingil läbi ulatusliku värskenduskuuri

Jeff Blashill tegi oma esimesel hooajal Detroit Red Wingsi peatreenerina korralikku tööd, aga sellele vaatamata on meeskonna treeneripingil tulemas mitmeid muudatusi. Peatreener saab endale järgmiseks hooajaks mitu uut abilist.

(foto: Geoff Burke/USA TODAY Sports)
Tänavu kolmandat aastat järjest playoffide avaringis pudenenud Red Wings otsib endale uut väravavahtide treenerit ning kahte uut abitreenerit. Eile teatati, et töösuhe on lõpetatud 19 aastat meeskonna puurivahte juhendanud Jim Bedardiga.

Abitreeneri kohalt on taandatud Pat Ferschweiler, kes aitab meeskonda edaspidi pressiboksist mängu jälgimisega.

Teine abitreeneri pink vabanes pärast seda, kui Tony Granato siirdus uueks hooajaks Wisconsini ülikooli meeskonna peatreeneriks.

"Vajame muutuseid," ütles eilseid otsuseid kommenteerides peamänedžer Ken Holland. "Üritame veel alles välja mõelda seda, kuidas me uue personali kokku paneme. Jeff soovis teistsugust personali ja tundis, et on aeg muutusteks."

Uueks väravavahtide treeneriks saab tõenäoliselt Jeff Salajko, kes alates hooajast 2013/14 töötanud Red Wingsi AHL-is satsi juures ja kelle suureks teeneks võib pidada Petr Mrazeki fantastilist arengut.

Uute treenerite otsing on juba mõningat aega käsil olnud ja otsusteni soovitakse jõuda paari nädala jooksul.

"Oleme Jeffiga arutanud mitmeid nimesid ja oleme paari inimest intervjueerinud," lisas Holland. "Otsime NHL-i kogemusi. Granato näol kaotasime väga kogenud treeneri. Soovime teda asendada samuti kogenud inimesega."

Kuulujuttude veskid on välja jahvatanud hulga nimesid - Todd Richards, Mike Yeo, Dave Cameron, Paul MacLean, Doug Houda.

Kommentaarid