Stamkos võib peagi naasta

Kui veel eelmise nädala alguses tundus, et Steven Stamkose väljakule naasmine on alles mägede taga, siis nüüd on seoses sellega tulemas hoopis teistsugused signaalid. Tampa Bay Lightningu kapten on tagasitulekule üha lähemale jõudmas ja võimalik, et see juhtub juba alanud nädalal.

(foto: fansided.com)
Stamkos pole alates märtsi lõpust veretrombi tõttu mänginud, kuid on traumast siiski jõudsalt paranemas. Poolteist kuud on möödunud ajast, mil teatati, et tal kulub taastumisele 1-3 kuud. Hiljuti naases Stamkos treeningutele ning seal on ta jõudnud juba sinnamaani, et lööb täies mahus harjutustel kaasa, mängides neljanda ründekolmiku tsentrina.

26-aastane ründaja on pärast operatsiooni kõvasti verevedeldajaid neelanud ja selle tõttu on tema mängimine olnud välistatud, aga nädalavahetusel tuli ta välja huvitava avaldusega.

"On olemas ka süstitav verd vedeldav medikament, mida ma olen hakanud kasutama," mainis Stamkos nädalavahetusel ühes intervjuus, lisades et mitmed mängijad on seda kasutades mängudes osalenud.

Näib, et enne tänast Pittsburgh Penguinsi vastu kavas olevat idakonverentsi finaalseeria 2. mängu on Lightningul seis seoses Stamkosega üsnagi lubav. Kuigi tõenäoliselt ta veel siiski jääle ei astu. Pigem juhtub see nädala teises pooles kavas olevates kodumängudes.

Seoses tänasega pole aga välistatud see, et avamängus viga saanud Ben Bishop on valmis. Peatreener Jon Cooper pole tema osalemist välistanud. See võib muidugi olla ka kaval taktikaline mäng, et vastast eksitada, kuid ka mängumees ise on oma seisundit hinnates positiivne.

"Olin väga hirmunud. Arvasin, et murdsin jalaluu. See oli tunne, mida ma pole eales varem tundnud," kirjeldas Bishop intsidenti pärast negatiivseid röntgeni tulemusi.


Bishop liikuvat pärast hirmutavat olukorda täiesti probleemidevabalt

2. mängus võib jääle tulla ka märtsi lõpus jala murdnud Anton Stralman.

Tundub, et vigastustetont hakkab vaikselt Tampast lahkuma. Penguinsi vastu peetud avamängus oli esimest korda pärast kuu pikkust pausi uuesti jääl ründaja J.T. Brown.

Penguins vs Lightning seeria 2. mäng on kavas tuleval ööl kell 3.

Kommentaarid