Bruins saatis mitu meest opilauale

Boston Bruinsi mängijatel tuleb pärast playoffidest eemalejäämist pikk suvi, aga paari meest ootavad ees eriti pikad suvekuud. Klubi teatas, et kolm mängijat on käinud operatsioonil ning kaks neist peavad läbima väga pika taastusravi.

(foto: csnne.com)
Torey Krugil parandati ära parem õlg ja see tähendab tema jaoks 6-kuulist pausi. Ühtlasi tähendab see seda, et tõenäoliselt jääb tal uue hooaja esimene kuu vahele. Rääkimata hoki maailmakarikast. 25-aastast jänkit küll esialgsesse koosseiseisu ei valitud, aga võib arvata, et lõpuks saanuks ta siiski jala ukse vahele. Tänavusel põhiturniiril oli tema 44-st punktist vaid neli resultatiivsemat USA kaitsemeest.

David Krejcil tehti korda vasak puus. Tema taastumine võtab viis kuud. Uueks hooajaks peaks 30-aastane tšehh valmis olema, aga maailmakarikas on korraliku kahtluse all. Turniir algab 17. septembril ja selleks ajaks on operatsioonist möödunud vaid neli ja pool kuud. Tundub tõenäoline, et täpselt nädal tagasi 30. sünnipäeva tähistanud ründaja peab oma kohast loobuma.

Matt Beleskey pääses kõige kergemini. 27-aastasel ründajal parandati ära vasak käsi. Ees ootab kuuenädalane taastumisprotsess. Tema vigastust peab ette vaatamise asemel rohkem tagantjärgi kiruma. Eelmisel suvel Anaheimist saabunud kanadalane tegi 37 punktiga (15+22) teist aastat järjest karjääri uue tippmargi, kuid vajus hooaja lõpuosas täiesti ära. Tõenäoliselt just vigastuse tõttu. Viimase kahe kuu jooksul tuli temalt vaid viis silma.

Kommentaarid