Starsi peamänedžeri sõnul oleks Seguini playoffides osalemine kõike muutnud

San Jose Sharks on läänekonverentsi esindaja tänavuses Stanley karika finaalseerias. Eriti hapu näoga vaadatakse seda Dallases. Sealne Stars oli põhiturniiril parim lääne sats ning samuti tehti omavahelises seerias Sharksile ära. Klubi peamänedžer Jim Nill usub, et vigastatud Tyler Seguini playoffides osalemine oleks kõike muutnud.

(foto: Norm Hall/Getty Images)
Seguin käis pärast põhihooaja lõpus tulnud Achilleuse kõõluse vigastust karikamängudes jääl vaid korra. See oli Minnesota Wildi vastu peetud avaringi seeria 2. mängus. Stars sai Wildist mängudega 4-2 mööda, kuid takerdus 2. ringis St. Louis Bluesi otsa ja kaotas 3-4.

"Arvan, et see oleks kindlasti nii," vastas Nill küsimusele, kas koos Seguiniga mängides olnuks lood playoffides teistsugused. "Tyler Seguin on eliitmängija, ta on ligi punkt mängu kohta kirja saav vend."

Klubi teatas pärast konkurentsist langemist, et Seguinil oli lõpuks pisivigastusest välja arenenud sääremarja trauma. Temast tunti Bluesi vastu selgelt puudust.

Nill jätkas: "San Jose - St. Louis seerias nägime kõik, mida Joe Pavelski ülekaalus tegi. Meie ülekaalu meeskond oli St. Louisi vastu raskustes ja kui Tyler Seguin oleks õigel ajal värava-kaks teinud, siis sellest võinuks tulla suur muutus."

Pärast klubi ajaloo ühte edukaimat põhiturniiri oli varakult langemine kahtlemata suureks pettumuseks, kuid arvestades asjaolusid oli Nill siiski saavutatuga rahul."

"Jõudsime 2. ringi 7. mänguni, mis on üsna hea saavutus. Pidime meeskonnana selle karastuse läbima. Meil on palju noori kutte ja nad peavad õppima seda, mida playoffid endast kujutavad. Sellega saime me hakkama," lõpetas Nill.

Lõppkokkuvõttes langes Stars võideldes ja ka suure kiitusega. Bluesi peatreener Ken Hitchcock nimetas pärast seeria lõppu Starsi NHL-i tulevikumeeskonnaks.

Kommentaarid