Panarin peab Kane'i kolmiku edu aluseks Anisimovi

Patrick Kane tegi tänavu 106 punktiga hiilgava põhiturniiri, vedades sellega suurepärase debüüthooajani Artemi Panarini ja karjääri parima aastani ka Artjom Anisimovi. Või olid need lood siiski teistmoodi? Panarin peab kolmiku edu aluseks hoopis oma rahvuskaaslast.

(foto: csnchicago.com)
Panarin, kes nimetati läinud ööl koos Connor McDavidi ja Shayne Gostisbehere'iga hooaja parimale uustulnukale jagatava Calderi trofee finalistiks, mahutas end 77 punktiga kohe esimesel hooajal liiga esikümne hulka.


"Ütleksin, et Anisimov kergitas meie mõlema numbreid. Ta oli nagu koristaja, kes kühvli ja potiga meie järel jooksis," kirjeldas Panarin kolmiku edu.

Lisaks märkis 24-aastane venelane, et liiga ohtlikuim ründekolmik tegutses puhtalt improvisatsiooni pealt. Mingisugune taktika oli paika pandud, aga Panarini sõnul ei teadnud tema sellest eriti midagi.

Eelmisel suvel Columbus Blue Jacketsist hangitud Anisimov jõudis karjääri teise 20 väravaga hooajani ning kordas 44 punktiga viis aastat tagasi püstitatud isiklikku tippmarki. Kuigi seekord tuli 44 silma kokku viie vähema mänguga,.

Seoses Calderi trofee võitmisega ütles MM-turniiriks valmistuv Panarin, et oleks väga pettunud kui ta sellest ilma jääks.

Kommentaarid