Islanders peab head esitused tulemusteks vormima

Tasavägiselt alanud playoffide 2. ringi seeria New York Islandersi ja Tampa Bay Lightningu vahel on kujunenud ootamatult ühepoolseks. Mängudega 3-1 ees olev Lightning võib täna edasipääsu kindlustada. Islanders pole suutnud häid esitusi tulemusteks vormida.

(foto: theodysseyonline.com)
Lightning on kahemängulise edu välja võidelnud kahe lisaajavõiduga. Islanders on nendes mängudes hästi esinenud, aga võitudest on ilma jäädud.

"3. ja 4. mäng olid tõeline Islandersi hoki. Mulle meeldib, kuidas me kõigis valdkondades mängisime. Kuid rahulolu ei saa endale lubada, sest tegu on tulemustele põhineva äriga. Peame hokimänge võitma," on enne tänast mängu rääkinud peatreener Jack Capuano.

Islanders asus mõlemat kaotatud mängu juhtima ning jäi valusalt eduseisust viimasel kolmandikul ilma. Eriti mõru pill tuli alla neelata 3. mängus, kus Nikita Kutšerov viigistas alles 39 sekundit enne normaalaja lõppu.

New Yorgi klubi hea algus ja seejärel tasapisi ära vajumine on seeria käigus olnud kindlaks mustriks. Avakolmandikul on kokku pealevisetega 57-28 üle oldud, aga järgnevate perioodide jooksul on 52-101 alla jäädud.

Halval ajal on ka John Tavares ootamatult maha jahtunud. Põhiturniiri lõpus ja playoffide alguses meeletu tempoga punkte kogunud meeskonna kapten on kolm mängu järjest nulli peale jäänud.

"Ei ole vahet, kuidas me võidu kätte saame," on Tavares öelnud. "Võidu ja kaotuse vahel on peenike piir. Isegi kui meil õnne pole, peame leidma viisi võitmiseks. Kasutama oma võimalused ära ja otsustama asja, kui selleks šanss on."

Täna konkurentsist langemine oleks meeskonna jaoks suureks pettumuseks.

"Me soovime Stanley karika võita ja see on osa protsessist. Selg on vastu seina ja peame olukorrast välja tulemisega alustama ning pühapäeval võitma," lisas Tavares.

Islanders vs Lightning vastasseisu 5. mäng on kavas täna kell 22.

Kommentaarid