Patrick Sharp peab tõenäoliselt kohvreid pakkima hakkama

Chicago Blackhawksi karikavõidust on möödas nädal ja peotuuriga on jõutud Las Vegasesse, kus homme antakse välja hooaja auhinnad. Kuid võimalik, et Patrick Sharpi ülev meeleolu rikutakse peagi ära. Klubi soovib palgalehe kokku tõmbamiseks kogenud ründajast vabaneda.

(foto: deadspin.com)
Sharp kannab endaga kaasas 5.9 miljoni suurust lipikut, mille Blackhawks meelsasti investeeriks mujale. Näiteks Brandon Saadi uue lepingu peale. 2005. aastal Philadelphia Flyersist hangitud Sharp on olnud väärtuslik meeskonnaliige, kuid 33-aastaselt on ta selgelt karjääri loojangul. Samas ei tähenda see seda, et tema teenetest mitte keegi huvitatud poleks. Hoopis vastupidi. Huvi on suur.

Kuulujuttudes on nimeliselt välja kerkinud Washington Capitals. Väidetavalt olid klubid, kes omavahel tänavuses talveklassikus madistasid, Sharpi ümber ehitatud vahetustehingust rääkinud juba ka veebruaris.

Capitals saab kuu lõpus lahti kaitsja Mike Greeni kuuemiljonilisest palgast, mis tekitaks sujuvalt Sharpi hankimiseks ruumi.

Kanada koondises Sotši olümpiakulla võitnud Sharp lõpetas tänavuse hooaja 43 punktiga (16+27). Alex Ovetškini ja Nicklas Bäckströmi kõrval tegutsemine võiks samas ta uuesti liiga resultatiivsustabeli ülemisse otsa tõugata.

Kommentaarid