Bruins kinkis Söderbergi Avalanche'ile

Kuu alguses sai kirjutatud sellest, et Boston Bruins ei kavatse ühe oma resultatiivseima mängija Carl Söderbergiga uut lepingut teha, aga vähemalt ei pidanud temast tasuta loobuma. Rootslase mängijaõigused anti eile 2016. aasta drafti 6. ringi valiku eest Colorado Avalanche'ile, kes ründajaga kiirelt ka lepingu ära tegi.

(foto: pappy-img.com)
29-aastane mängumees sõlmis Avalanche'iga 5-aastase lepingu, mis toob talle sisse 23.75 miljonit dollarit, mis on umbes 21.25 miljonit eurot. Kolm hooaega Bruinsis mänginud mees sai lisaks lepingu kahele esimesele aastale täieliku üleminekust keeldumise klausli, mis lepingu lõpuosas muutub osaliseks.

Söderbergi hankimine on viinud selleni, et Ryan O'Reilly tulevik on taas küsimärgi all. 24-aastasel ründajal on lepingust veel aasta minna, aga kuna tema kontrahti pärast on alati kemplemine olnud ja uuteks nõudmisteks väidetavalt tervelt 60 miljonit, siis on Avalanche valmis temast loobuma. O'Reilly lahkumise jutud olid ka juba talvel üleval.

See drafti 6. ringi valik, mille Bruins sai, oli algselt Avalanche'ile loovutatud tehingus, mis märtsi alguses Max Talboti Bostonisse viis.

Kommentaarid