Bruins jätkab Julieniga

Boston Bruins jäi tänavu esimest korda alates aastast 2007 playoffidest eemale, mis pani peatreeneri Claude Julieni tooli tõsiselt kõikuma. Veel eriti seetõttu, et klubi uus peamänedžer Don Sweeney ei kustutanud koheselt kulutulena liikunud jutte selle kohta, et kogenud peatreenerile otsitakse asendajat.

(foto: Charles Krupa/AP)
Nüüd on selge, et jätkatakse Julieniga. Lisaks naasevad uueks hooajaks kõik tema abilised. Vahepeal spekuleeriti selle osas, et mingisuguse muutuse toomiseks lahkuvad peatreeneri asemel hoopis mõned abipersonali liikmed.

Sweeney ootab vanalt kaadrilt uusi ideesid. Klubi endine kaitsemängija soovib, et meeskond mängiks ründavamalt: "Mulle meeldib, mida meie treenerid on kaitse osas teinud. Sellest me ei loobu, aga me peame veidi kiiremini rünnakule lülituma."

Julienil jõustub uue hooajaga novembris sõlmitud lepingupikendus, mis kestab 2018. aasta suveni. Seega olnuks 2011. aastal klubile ajaloo kuuenda Stanley karika toonud treeneri vallandamine üsna kulukas ettevõtmine.

Samas ei ole Julieni lahkumine täielikult välistatud. Väidetavalt hakatakse tema tegutsemist kullipilguga jälgima ja kui uue hooaja algus peaks ebaõnnestuma, siis on Sweeney valmis kiireteks muudatusteks.

Kuna treenerite seltskond jääb samaks, siis läheb suvel tõenäoliselt luubi alla meeskonna koosseis.

Kommentaarid