Ekman-Larsson linna käitumisest: "Nagu oleks tordiga näkku saanud."

Ei meeldi, kuidas Tallinna linnavalitsus maksumaksjate rahaga sahkerdab, Ülemiste vanakese iga sõna maksab 144 euri ja teed on katki? Korrutage see tunne nüüd kümnega ja saate aimu, mida tunnevad Glendale'i elanikest hokifännid pärast seda, kui kohalik linnavalitsus jättis Arizona Coyotesi koduhallist ilma.

(foto: thehockeywriters.com)
Coyotesi kapten Shane Doan on juba linnapead Jerry Weiersit teravalt kritiseerinud ja sama on nüüd teinud ka kaitsja Oliver Ekman-Larsson. "See on nagu tordiga näkku saamine," tunnistas rootslane nädalavahetusel antud intervjuus. "Kõigile meie organisatsioonis meeldib see hall ja selle ümbrus, seega tekitab see halva tunde, et nad ei taha meid enam sinna."

Hooajal 2010/11 esimest korda Coyotesi särgi selga tõmmanud OEL on terve oma karjääri veetnud ebakindlas õhustikus, kus klubi tulevik pidevalt kahtluse all. See pole aga teda (veel) heidutanud: "Mulle meeldib elu Arizonas ja ma ei taha lahkuda."

Segadus selle ümber, kus Coyotes oma kodumänge pidama hakkab, tähendab aga seda, et elu Arizonas võib peagi palju raskemaks kujuneda. Tänavu 23 värava ja 43 punktiga karjääri tippmargid teinud kaitsja tunnistas, et vabaagendid võivad klubi pakkumisi täielikult eirata.

Kui palgafondi suurus kergitatakse 71 miljoni dollari peale, siis on Coyotesil vaja suve jooksul ligi 20 miljoni jagu aastatasusid välja jagada, et üldse eelarve miinimumtasemeni jõuda.

Vähemalt on aga härra Weiers väikese karmalaksu kätte saanud. Huvitaval kombel läksid asjad nii, et skandaalne otsus tehti samal nädalal, mil linnapea osales ühel heategevusüritusel, kus teda sai taserist tulistada. Selle võimaluse kasutas ära sama neiu, kes härral linnavalitsuse istungil näo täis sõimas.

Kommentaarid