Sabresi peamänedžer on oma otsustega ülirahul

Tänaseks peaks selge olema see, et Buffalo Sabres, kes lõppenud hooajal paraja klounaadi korraldas, tuleb uuel aastal välja täiesti teistsuguse meeskonna ja kvaliteediga. Peamänedžer Tim Murray on vähemalt paberi peal satsi palju tugevamaks vorminud ja ise on ta oma otsustega ülirahul.

(foto: Steve Mitchell/USA TODAY Sports)
Alates eelmise aasta jaanuarist klubi juhtiv Murray teatas vahetult enne drafti algust oma rahulolust väga värvika lausega.


Sabres sai Jack Eicheli enda drafti valikuga, Robin Lehneri paar aastat tagasi New York Islandersilt korjatud valikuga ning Evander Kane'i eelmisel aastal St. Louis Bluesilt saadud valikuga.

Lisaks tõi Murray drafti esimesel päeval meeskonda Ryan O'Reilly. Just see tehing vihjab enim sellele, et Sabres on väsinud peksupoisi rollist. Loovutati kaks noort mängumeest selleks, et tuua klubisse ründaja, kellel algab lepingu viimane aasta, mis tähendab, et tema teenete säilitamine pole üldsegi kindel.

Selleks, et Sabresil oleks lootust jätta endale ründaja, kes viimase kahe hooaja jooksul 162 mänguga kogunud 119 punkti peab meeskond tegema suure arenguhüppe. Tänavuse 54 punkti pealt pole seda muidugi raske teha, aga siiski.

Kõigele lisaks on klubil üle 15 miljoni vaba palgaraha, millega saab veelgi koosseisu tugevdada. Tundub, et ümberehitamine on Buffalos lõpetatud.

Kommentaarid