Devilsit asub juhtima John Hynes

New Jersey Devils on viimaks uue peatreeneri saanud. Selleks on John Hynes, kes on 40-aastasena nüüd NHL-i noorim peatreener. Peamänedžeri Ray Shero jaoks on tegu tuttava mehega. Hynes juhtis viimased viis aastat peatreenerina Pittsburgh Penguinsi AHL-i meeskonda.

(foto: foxnews.com)
Hynesi juhendamisel jõudis Wilkes-Barre/Scranton Penguins igal hooajal playoffidesse ja kahel aastal tüüris ta noored pingviinid konverentsi finaali. Ta oli Shero esimene ja ainus valik. "Ma ei pakkunud seda töökohta mitte kellelegi teisele," tunnistas mai alguses ametisse määratud Shero.

Shero märkis, et Hynesi põhiülesandeks saab olema meeskonna ründavamaks ja tempokamaks muutmine. See istub uuele peatreenerile väga hästi: "Minu jaoks on väga tähtis teada, kuidas Ray meeskonda juhtida soovib ja mida ta treeneritelt ning mängijatelt ootab."

Mängijate seas on tema jaoks ka üks tuttav nägu. Selleks on esiväravavaht Cory Schneider, kes mängis nullinate keskel Hynesi juhendamisel USA noortekoondises. "Mäletan, et ta valmistub mängudeks üksikasjalikult ja on hea motiveerija," iseloomustas 29-aastane jänki oma uut bossi.

Penguins saab Devilsi käest treeneri "röövimise" eest kompensatsiooniks järgmise aasta drafti 3. ringi valiku.

Kommentaarid