Kutšerov ei pruugi finaali 6. kohtumises mängida

Tampa Bay Lightning on tänavu enim mänge pidanud meeskond. Jääl on käidud 125 korda ja sellise koormuse juures on vigastused kerged tulema. Väravavaht Ben Bishop on juba finaalseeriat mingisuguse traumaga mänginud ja samuti on vigastustetont nüüd saanud kätte Nikita Kutšerovi.

(foto: platenehockey.com)
Enne kui Bishop finaali 5. mängus (ebaõnnestunult) Manuel Neueriks kehastus käis ka Chicago Blackhawksi väravavaht Corey Crawford mitmeid kordi väravast väljas seiklemas. Üks selline olukord lõppes just Kutšerovi jaoks õnnetult.


Lightningu peatreener Jon Cooper rääkis pärast kohtumist, et tema lootis mängu käigus venelast koosseisu tagasi saada, aga 21-aastase ründaja jaoks lõppeski kohtumine ära pärast seda, kui ta oli jääl veetnud vaid ühe minuti ja 17 sekundit.

Kutšerov on meeskonnaga Chicagosse reisinud, aga tema osalemine ülitähtsas finaalseeria 6. mängus on siiski kahtluse all.

Playoffides on liigas alles teist hooaega mängivast venelasest enim punkte kirja saanud vaid Tyler Johnson. Tema kümnest tabamusest kolm on olnud võiduväravad ning ta on kogunud 12 söödupunkti, mille lööb 13-ga Lightningu koosseisus üle vaid Victor Hedman.

Kommentaarid