Blackhawksi võiduparaad: vastase tögamine, Versteegi ja Nordströmi kahemehebänd ning ropendav Crawford

Chicago Blackhawksi karikavõidu pidustused jätkusid täna üle linna paraadiga, mille lõpp-punktiks oli Soldier Field staadion. Meeleolukat teekonda olid saatmas tuhanded fännid ja selle käigus juhtus nii mõndagi, mida kindlasti veel mitme aasta pärast meenutatakse.

(foto: Getty Images)
Kohaliku aja järgi kell 10 hommikul algama pidanud paraad läks käima plaanitust veidi hiljem, sest iroonilisel kombel oli üleval äikesetormi oht. Nii nagu ka nädala alguses finaalseeria otsustava kohtumise päeval. See andis Blackhawksi omanikule Rocky Wirtzile hea võimaluse vastase tögamiseks.


Enne staadionile jõudmist - mis oli puupüsti täis pärast seda, kui klubi jagas fännidele ära 60 000 tasuta piletit - läbiti tänavu ekstrapikk teekond, et kõik soovijad oma lemmikud ikka ära näeksid. Ja neid soovijaid oli tohutult.


Staadionil oli liigutavaim hetk see, kui Kris Versteeg andis pärast igat Blackhawksi võitu välja jagatava meistrivöö - vähemalt sümboolselt - detsembris meie seast lahkunud meeskonna varustuse eest hoolitsenud Clint Reifi pojale.


Kõige loomingulisem hetk oli see, kuidas finaalseeriast murtud jala tõttu eemale jäänud Michal Rozsival tegi oma karkudest fännide jaoks südame.


Üks meeskonna laulmata kangelastest, väravavaht Corey Crawford, kes jõudis finaali otsustava mängu puhta paberiga klubi rekordit kordava 45. playoffide võiduni, haaras tähelepanu oma ropu suu tõttu.


Peatreener Joel Quenneville tänas ka teisi kangelasi, kes tavaliselt suurt tähelepanu ei saa.


Oli üks väga meeldejääv päev.


Kui aga mõnel on hiljem veres sisalduva alkoholitaseme tõttu raskusi päeva meenutamisega, siis Versteegi ja Joakim Nordströmi duett aitab kindlasti midagi meelde tuletada.



Ja kui nad veel väsinud pole, siis pidutsevad nad endiselt edasi...

Kommentaarid