Bruins loobub ühest oma resultatiivseimast mängijast

Carl Söderbergil lõppeb vähem kui kuu aja pärast Boston Bruinsiga sõlmitud 3-aastane leping ja klubi kaldub tõsiselt selle poole, et uut kontrahti temaga enam ei tehta. See tähendab, et uuele hooajale minnakse vastu ilma ühe oma resultatiivseima mängijata.

(foto: letsgobruins.net)
Oktoobris 30-aastaseks saav ründaja kogus tänavu põhiturniiril 44 silma (13+31), millest olid Bruinsi ridades paremad vaid Patrice Bergeron (55) ja Loui Eriksson (47).

Seoses palgaruumiga on aga klubil kitsikus käes ja seetõttu on vaja vahendeid vabastada. Söderbergi vana tehingu väärtuseks on miljonit dollarit hooaja kohta ja sellele nõuab ta suvel kindlasti lisa.

Bruins soovib samal ajal ära siduda Dougie Hamiltoni, kes oli tänavu kaitsjate osas meeskonna resultatiivseim (42). 21-aastane kanadalane on piiratud vabaagent ja väidetavalt on temalt allkirja saamiseks vaja välja pigistada kuni seitse miljonit dollarit. Lõppenud hooajal oli tema palk alla miljoni.

Söderberg on tõeline hiline tärkaja. Olgugi, et St. Louis Blues valis ta juba 2004. aasta draftis, jõudis mees lombi taha alles 2013. aastal. Olles ennast produktiivse ja korraliku tööhobusena tõestanud ei peaks rootslasel uue leivaandja otsimisega probleeme tekkima.

Kommentaarid