Slava Voinov sai teise mängukeelu

Mängukeelu tõttu pole Slava Voinov alates 19. oktoobrist väljakul käinud, kuid nüüd on venelane kaela saanud teise mängukeelu. Koduvägivalla juhtumi tõttu tänavu vaid kuues kohtumises osalenud Voinov sai oma klubi Los Angeles Kingsi poolt eraldi karistuse.

(foto: mtv.fi)
Kings otsustas 25-aastast kaitsjat karistada, kuna ta vigastas ennast hokivälise tegevusega. Voinov on värskelt läbinud operatsiooni Achilleuse kõõluse parandamiseks. Keelu panemisega vabaneb Kings Voinovi 4.166-miljonilisest palgast.

Klubi on vabaks jäänud raha hakanud juba ka kasutama. Tyler Toffoliga on ära tehtud 2-aastane, 6.5-miljoniline tehing.

2010. aasta drafti 2. ringi valik on viimastel aastatel teinud suuri arenguhüppeid. Tänavu lõpetas ta 49 punktiga (23+26), saades muu hulgas Calgary Flamesi vastu kirja ka karjääri esimese kübaratriki.

Voinovi tulevik on Toffoliga võrreldes risti vastupidine. Alates oma debüüdist 2011. aastal on venelane iga hooajaga oma numbreid parandanud, aga tema tulevik tundub väga tume. 6. juulil algab eelpool väljatoodud juhtumi kohtukeiss, mis kuulduste järgi ei tõota talle mitte midagi head ja näiteks tema kodulinna klubi Tšeljabinski Traktori asepresident Sergei Gomoliako on öelnud, et tõenäoliselt ei ole Voinovile isegi KHL-ist pakkumisi tulemas.

Kommentaarid