Coyotes ei tea, mida drafti 3. valikuga teha

Täna algavas draftis läheb Connor McDavid esimese valikuna Edmonton Oilersisse ja teisena siirdub Jack Eichel Buffalo Sabresisse. Kellest saab aga 3. valik? Ja kes selle valiku teeb? Hetkel on see õigus Arizona Coyotesi käes, aga selle ümber lendab väikesemat sorti mesilasparv.

(foto: sportal.co.nz)
Klubi peamänedžer Don Maloney on kinnitanud, et drafti 3. valiku eest on tulnud nii tõsiseid, kui ka vähem tõsisemaid pakkumisi. Üks neist oli avaringi kaks keskmist valikut + mängija. See kõlab kahtlaselt Winnipeg Jetsi moodi, kellel on kasutada 17. ja 25. valik.

Maloney on kaldumas 3. valiku ära andmisele. Üheks põhjuseks see, et pakutav on väga hea. "Olen üllatunud, milliseid nimesid on vahetustehinguks välja pakutud," tunnistas Maloney eile. "Nad sobiksid meie tulevikuplaanidesse, nad on juba hetkel NHL-is olevad mängijad. See kiirendaks veidi meie arengut ja mõnda pakkumist tuleb tõsiselt kaaluda."

Jetsi kõrvale võib teisteks suurimateks huvilisteks panna Boston Bruinsi ja Columbus Blue Jacketsi. Tõenäoliselt läheb 3. valikuna kaitsja Noah Hanifin, keda sinijakid hirmsasti endale tahaksid. Aga samas ei olda valmis ülemaksma. "Kui anname ära liiga palju vahendeid, et draftis mõned kohad ülespoole kerkida, siis võime organisatsiooni sügavust kahjustada," tõdes täna hommikul antud intervjuus Blue Jacketsi peamänedžer Jarmo Kekäläinen.

Kommentaarid