Panthers tegi tunniga kolm vahetustehingut

Florida Panthersi fännid võivad vaikselt 26. ja 27. veebruari hakata tähistama nagu jõulupühi. Kui aasta tagasi tõi peamänedžer Dale Tallon 26. kuupäeval klubisse Jaromir Jagri, siis nüüd on edurivi täiendatud veel Jiri Hudleri ja Teddy Purcelliga. Lisaks toodi kaitsesse Jakub Kindl.

(foto: calgarysun.com)
32-aastane Hudler, kelle leping suvel lõppeb, saadi Calgaryst kätte tänavuse drafti 2. ringi ja 2018. aasta drafti 4. valiku eest. Mullu 76 punktiga karjääri rekordi teinud ning oma džentelmenlikuse eest Lady Byngi trofee saanud tšehh on tänavu 53 matšiga jõudnud kümne kolli ja 35 punktini.

Purcelli on viimastel päevadel tugevalt seostatud endise koduklubi Los Angeles Kingsiga, kes tahtis ta Edmontonist ära tuua koos Justin Schultziga, aga viimasel hetkel kukkus tehing läbi. Panthers pääses jaole drafti 3. ringi valikuga.

Sarnaselt Hudlerile on ka Purcellist suvel vabaagent saamas. 30-aastasel ründajal on tänavu 61 matšiga kogunenud 11 väravat ja 32 punkti, mida vaid kahe võrra vähem, kui mulluse hooaja kogusaak.

Kindl saadi Detroit Red Wingsilt kätte 2017. aasta drafti 6. ringi valiku eest. Endine avaringi valik pole oma potentsiaali täitnud ning Red Wings on 29-aastase tšehhi sel hooajal ka mitu korda waive'inud. Viimased NHL-i mängud jäävad tal veebruari algussesse. Kogu hooaja jooksul on ta kõrgliigas väljakule pääsenud 25 korda. Nendes mängudes on kirja läinud kuus punkti (2+4).

Kindli leping lõppeb järgmise hooaja lõpus ning 15% tema 2.4-miljonilist keskmisest palgast jääb endiselt Red Wingsi kanda.

Kommentaarid