Ennustusvihjed 19/02/16

Võiduseeria sai läinud ööl venitatud nelja õhtu peale, kuigi see võinuks vähe ilusamalt lõppeda. Lightning oli suure viimase kolmandiku eduga uskumatult lohakas ning jäi normaalajal võidust ilma. Stars võitis kenasti võidujooksu kahele väravale, aga siis vajus kõik koost.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
New Jersey Devils vs New York Islanders - Devils normaalajal üle 2 värava @ 1.71, 4 ühikut

Devils on keskmise väravasaagi osas 2.21-ga liiga viimane, aga täna võiks siiski värava ees lõbus olla. Islanders alustab Jaroslav Halakiga, kes viimase nelja mängu arvestuses olnud kogu liiga halvim puurivaht. Ta on nendes kohtumistes keskmiselt lasknud üle nelja värava. Kogu hooaja jooksul on ta 30 stardi jooksul 22 korda lasknud normaalajal vähemalt kaks tükki. Täna peaks tema ees ka väsinud meeskond mängima, kuna eile oli matš Capitalsi vastu, mis läks pea lisaaja lõpuni välja.

Carolina Hurricanes vs San Jose Sharks - Hurricanes võit @ 2.20, 3 ühikut

Kui Sharks jättis teisipäeval väga hea mulje, siis eile olid emotsioonid hoopis vastupidised. Võimalik, et Florida päikese all läks enamus energiast mõnele kõrvalisele tegevusele ja nii jõuti vaid 18 pealeviskeni. Kergemaks ei peaks ka siin minema. Hurricanes mängis samuti eile ja seda Ottawas, aga see võib hoopis eeliseks osutuda. Tänavusel hooajal on järjestikuste mängude osas oldud kogu liiga parim sats. 13-st mängust, millele puhkepäeva pole eelnenud, on võidetud kaheksa.

Canadiens 1X vs Flyers & Blue Jackets 1X vs Sabres kombo @ 2.06, 3 ühikut

Canadiens on muidugi kohutav, aga kodus on kirjas kolm järjestikust võitu ja vastas kehvad reisijad. Dave Hakstoli meeskond sai oma eelmisest võõrsilmängust New Jerseys ilusa 6-3 võidu, aga skoor oli petlik, kuna kodumeeskonnal läksid viimased minutid täielikult aia taha. Viimase kahe aasta jooksul on ainult korra võõrsil normaalajaga võidetud järjestikused mängud ja tänu sellele võib pidada päris tõenäoliseks seda, et siin see ei juhtu.

Kollanokast väravavaht Joonas Korpisalo on suurepäraselt tegutsemas ja Blue Jackets jäänud viimase kümne kohtumise jooksul vaid korra punktilisata. Külas ebastabiilne meeskond, kellel väravas seni 11 stardi jooksul ainult kolm normaalajavõitu saanud Robin Lehner.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid