Ennustusvihjed 18/02/16

Kui nädala alguses jäi 100%-line õhtu napilt tulemata, siis kolmapäeval läks see napilt kirja. Jarome Iginla hiline tabamus kindlustas selle, et Canadiens kaotas tänavu alles kolmanda 22-st mängust, kus avakolmandiku järel eduseis olnud. Viimasest ühekast valikust kirjas nüüd seitse võitu.

(foto: icehockey.wikia.com)
Florida Panthers vs San Jose Sharks - Sharks võit @ 1.79, 3 ühikut

Sharks jättis sügava mulje teisipäeval, kui Tampas 4-2 võidutseti. Peter DeBoeri meeskond on vaikselt nokitsenud ja tõusnud üheks liiga parimas hoos olemaks satsiks. Viimase 17 matši jooksul on punktideta jäädud vaid kaks korda. Võite on kirjas 12. Pantrid lõpetasid eelmises mängus halva seeria, aga tegutseti pigem kahvatult. Kangelaseks oli väravavaht Al Montoya. 31-aastane jänki on ka täna puuris ja midagi halba tema hooaja kohta öelda ei saa, aga kui meeskond San Joses käis, siis lasi ta neli tükki. Loodetavasti Sharksi mängijad mäletavad, kuidas teda üle mängida.

Tampa Bay Lightning vs Winnipeg Jets - Lightning normaalajaga võit 2.10, 3 ühikut

Lightning on alates eelmise hooaja algusest kodus kolm mängu jutti kaotanud vaid korra. Kahele järjestikusele kaotusele on enamjaolt vastatud kindla võiduga. Ehk õnnestub see ka nüüd. Jets pani vahepeal väga kena hooga ja võitis isegi kodust eemal mitu mängu järjest, aga üldine vorm on ikkagi kehvapoolne - viimasest 16-st kümme kaotust, neist üheksa normaalajaga.

Arizona Coyotes vs Dallas Stars - Stars 1. meeskond kolme väravani @ 2.05, 3 ühikut

Pärast Blackhawksi eilset võitu on Starsil uuesti võimalus divisjoni esikoht endale haarata. Vaja vastata ka valusale lisaajakaotusele, mis teisipäeval St. Louisis tuli. Lindy Ruffi meeskond on hooaja jooksul vaid kaks korda järjestikused mängud kaotanud. Coyotes viimasest 15-st mängust võiduga väljunud vaid viis korda. Päris palju väravaid on lastud ja see võiks liiga ühe parima rünnakuga meeskonnal suus vesistama ajada  Viimasel ajal on aga mitmed võidud tulnud lisaajal, seega normaalajavõidule väga panustada ei julge. Kuid esimesena kolme väravani jõudmine ei peaks probleeme valmistama.

Vancouver Canucks vs Anaheim Ducks - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.95, 3 ühikut

Ducks on teinud 11 järjestikust mängu, kus on olnud vähemalt viis väravat. Viimase 15 jooksul on olnud ainult üks selline, kus viite väravat täis ei tulnud. Canucks kaks mängu järjest ainuüksi lasknud viis väravat. Omavahel on tehtud kuus järjestikust mängu, kus väravate arv jäänud alla viie, aga tahaks uskuda, et see trend muutub tänu mõlema viimase aja vormile.

New York Islanders vs Washington Capitals - alla 5.5 värava @ 1.90, 3 ühikut

Kokku lähevad meeskonnad, kes tänavu teinud kaks väga tasavägist kohtumist. Mõlemad lõppesid viie väravaga, aga mõlemas tuli viimane tabamus ka päris lõpu eel. Kodumeeskonnal väravas Thomas Greiss, kes seni lasknud ainult 2.16 väravat mängus. Kodujääl on see number isegi tsipake parem 2.10. Külalistel on postide vahel tagasi Braden Holtby, kes samuti seni lasknud vaid 2.16. väravat. Capitals muidugi keskmise väravasaagi osas 3.29-ga liiga parim, aga siit ootaks tõesti pigem väikese skooriga mängu.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid