Ennustusvihjed 16/02/16

Eile jäi väikesest karistusvisete õnnest puudu, et lõpetada õhtu neljast neli seeriaga. Panthers mängis veel ka oma karistusvisete spetsideta, kui Aleksander Barkovi kõrval liitus langenud sõduritega Brandon Pirri. Kuid loodetavasti jäi siis 100%-line päev mõneks teiseks õhtuks. Äkki tänaseks.

(foto: Twitter @NHL)
Edmonton Oilers vs Anaheim Ducks - Ducks võit @ 1.90, 3 ühikut

Pärast eilset mängu on Ducks nüüd viimasest 11-st võitnud üheksa. Hea märk ka see, et kui kaitses on hakanud kärisema, siis nüüd on meeskond võimeline vastase lihtsalt üle skoorima. Oilers alustas pärast Connor McDavidi tagasi saamist vägevalt, aga nüüd on viimasest viiest kaotatud neli. Lisaks on Ducks viimase 21 vastasseisu korral alistatud ainult neli korda.

Columbus Blue Jackets vs Boston Bruins - Bruins võit @ 1.88, 3 ühikut

Arvestades Brad Marchandi müstilist hoogu, siis võib vist Bruinsile juba enne mängu algust ühe värava kirja panna. Jackets näitamas head vormi ja kollanokk Joonas Korpisalo väravasuul tegutsemas suurepäraselt, aga siin on vastas üks liiga parima rünnakuga meeskond, kes on samas ka võõrsilmängude tulemuste osas tippude seas.

Devils 1X vs Flyers & Lightning 1X vs Sharks kombo @ 2.23, 3 ühikut

Devils on viimase 12 kohtumise jooksul punktideta jäänud vaid kaks korda. Edu hulgas on ka juba nädalavahetuse võit Flyersi vastu. Alates eelmise hooaja algusest on Flyersi vastu seitsme kohtumise jooksul normaalajaga kaotatud vaid korra. Flyers on tänavu kogu hooaja jooksul võõrsil saanud ainult viis normaalajaga tulnud võitu.

Lightning jäi nädalavahetuses kodus Bluesile alla, aga iseenesest mängiti korralikult, lihtsalt 38-21 pealevisete ülekaalu ei suudetud võiduks mängida. Enne seda oli kodus kirjas üheksa järjestikust võitu ja meeskond on alates eelmise hooaja algusest kodus järjestikustes mängudes punktideta jäänud ainult kaks korda.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid