Michael Del Zotto jaoks on hooaeg lõppenud

Philadelphia Flyers on tänavu Shayne Gostisbehere'i näol teinud suurepärase avastuse ning nüüd tuleb veel rohkem noore kaitsemehe peale lootma jääda. Meeskond on ilma jäänud ühest oma põhikaitsjast Michael Del Zottost, keda näeme randmevigastuse tõttu uuesti alles järgmisel hooajal.

(foto: foxsports.com)
Del Zotto pole alates veebruari keskpaigast saadik jääle pääsenud ning eile hilisõhtul tuli teade, mida kõik meeskonna fännid kardsid. Klubi peamänedžer Ron Hextall ütles kodulehe vahendusel, et 26-aastane kaitsja läheb opilaule ning jääb 3-4 kuuks eemale.

Võimalik, et vigastus on 2014. aasta suvel Philadelphiasse siirdunud mängumeest kogu hooaja jooksul painanud, kuna tema panus on jäänud tagasihoidlikuks. Olles mullu keskmiselt pool punkti mängu kohta kogunud on tänavu tulnud 51 matšiga vaid 13 silma (4+9).

Halvad vigastusuudised on tabanud ka kahte teist meeskonda. Õnneks pole need aga siiski hooaegu lõpetavad traumad.

St. Louis Blues, kes äsja sai oma STL kolmiku taas kokku, andis teada, et Alexander Steen jääb ülakeha vigastusega vähemalt neljaks nädalaks pealtvaatajaks. Rootslane on tänavu meeskonna värvides enim söödupunkte (30) kogunud mängija.

Buffalo Sabres mängis eile Pittsburgh Penguinsi vastu üllatuslikult ilma Ryan O'Reilly'ita ning pärast mängu sai ka selgeks miks. Meeskonna edukaim punktikoguja (59 matšiga 49 silma) jääb alakeha vigastusega 3-4 nädalaks jäält eemale. 21:51-'ga on O'Reilly tänavu kogu liiga peale ründajate seas enim mänguaega teeninud mees

Kommentaarid