Panthersi peatreener nimetas viimaseid esitusi haletsusväärseteks

Jaromir Jagr tähistab täna 44. sünnipäeva, aga Florida Panthersi mängijatele võib andeks anda selle, kui seda paraja matuse meeleoluga tehakse. Meeskond on saanud kaks suurt kaotust järjest ning vahepealsest kenast edust divisjoni tipus on alles jäänud vaid kolm punkti. Peatreener Gerard Gallant on viimastele esitustele andnud väga karmi hinnangu.

(foto: Jerome Miron/USA TODAY Sports)
Pantrid kaotasid reedel St. Louis Bluesile 3-5 ja päev hiljem Nashville Predatorsile 0-5. Esitustest oli raske üldse midagi positiivset leida.

"Meie meeskond on viimases paaris mängus olnud haletsusväärne," ütles Gallant enne tänast kohtumist Pittsburgh Penguinsiga. "Oleme raskes seisus, aga mehed saavad sellest üle ja peavad vastulöögi andma. Saime kaks järjestikust kaotust, kus meist polnud üldse asja. Nüüd kohtume järjekordse hea meeskonnaga. Saame näha, mis puust tehtud oleme."

Külm periood on kokku langenud Aleksander Barkovi vigastuse ja Roberto Luongo vormi taandumisega. Meeskonna esikinnas on viis starti järjest lasknud vähemalt kolm väravat. Bluesi vastu kestis ta postide vahel vaid ühe kolmandiku. Gallant samas kogu süüd tema kaela ei aja.

"Ta pole olnud nii terav, kui varem, aga viimase paari mängu jooksul on probleemiks olnud kogu meeskonna esitus," ütles Gallant.

Panthersi jaoks on heaks uudiseks see, et vähemalt saab negatiivse seeria murdmist üritada kodupubliku toel. Pärast tänast on ees veel kolm järjestikust kodumängu.

Kommentaarid