Canucksi vigastuste needus jätkub

Vancouver Canucks on tänaseks pidanud 54 matši, aga kõigis nendes on kaasa löönud vaid kaks mängumeest. Daniel Sedin ja nooruke Bo Horvat. Eriti õnnetuks on osutunud suvise suurtäienduse Brandon Sutteri hooaeg. 26-aastane ründaja on väljakul käinud vaid 20 korda ning 21. mängu peab veel tükk aega ootama.

(foto: Ron Chenoy/USA TODAY Sports)
Sutter naases hiljuti songa operatsioonist, skoorides pärast ligi kahekuulist pausi oma esimeses mängus kohe ka värava. Enne uut traumat sai ta aga väljakul käia vaid neli korda. Teisipäeval Colorado Avalanche'i vastu peetud kohtumises murdis ta oma lõualuu.


Prognoosid midagi head ei luba. Äsja samast traumast taastunud Dan Hamhuis jättis vahele kaks kuud.

Avalanche'i vastu läks halvasti ka Alexander Edleril. Rootslane, kes näiliselt igal hooajal vigastuse tõttu ühe pikema pausi teeb, jääb jalavigastuse tõttu väljakult eemale kuni kolmeks nädalaks.


Vaatamata vigastuste lainele on Canucks imetlust väärivalt viimasest kümnest mängust teeninud 12 punkti. Sel nädalal on võidetud mõlemad oma mängud ning hetkeseisuga ollakse playoffide võidujooksus täitsa sees. Iseasi kui kauaks jõudu (loe: mängijad) jätkub.

Kommentaarid