Ennustusvihjed 06/02/16

Edukas veebruari algus jätkus eile kolmanda järjestikuse kasumi toonud õhtuga. Lähedal oli ka järjekordne 100%-line seeria. Flames ei suutnud aga eduseisust kinni hoida ning äkki olid tõesti mõtted täielikult tänase peal. Samas ei julge selle ideega kaasa minna. Prooviks pigem mõnda muud varianti.

(foto: nhl.nbcsports.com)
Florida Panthers vs Pittsburgh Penguins - Panthers üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.85, 3 ühikut

Panthers pannud endale vaikselt kokku järjekordse võidu seeria. Viies järjestikuses võidumängus on skooritud keskmiselt ka viis väravat! Kodupubliku ees on viimasest 12-st võidetud 11 ja ainult kolm korda on piirdutud vähem kui kolme väravaga. Penguins viimasel ajal olnud osaline mitmetes suure skooriga mängudes ja viimase üheksa jooksul seitse korda lasknud vähemalt kolm väravat.

Colorado Avalanche vs Winnipeg Jets - Avalanche võit @ 1.70, 3 ühikut

Avalanche'ile pannakse ette taas üks Kesk divisjoni meeskond ja seda olukorras, kus vastane on võõrsilmängude arvestuses liiga üks halvimaid. Jets kehvas vormis ning tegi eile päris kohutava mängu. Nüüd siis vaja teist õhtut järjest mängida ja seda hõredas õhus. Denveris on neli mängu järjest kolki saadud ja kipub küll vägisi viienda poole siin.

Dallas Stars vs Chicago Blackhawks - Blackhawks võit @ 2.02, 3 ühikut

Väga võluv koefitsient karikakaitsjal, kes asub tagasi tegema piinlikku kaotust. Vahetult enne oma rekordilist võiduseeriat tuldi Dallasest tulema 0-4 tulemusega. See on aga viimase 15 omavahelise vastasseisu jooksul alles neljas kaotus. Stars viimasel ajal kodus võite ja kaotuseid vahetanud ning võib olla loorberitel puhkamas, kuna sel nädalal õnnestus üle hulga aja võõrsil taas võita. Isegi kaks mängu järjest.

Kommentaarid