Rangersi peatreener ei mõista, miks Simmonds mängukeeldu ei saanud

Tulised rivaalid New York Rangers ja Philadelphia Flyers lasti nädalavahetusel taas kokku ning hästi see ei lõppenud. Seda Ryan McDonagh jaoks, kes Wayne Simmondsi poolt katki tehti. Rangersi peatreener Alain Vigneault ei mõista, miks Flyersi ründajat mängukeeluga ei karistatud.

(foto: sny.tv)
McDonagh on pärast juhtunut kannatamas peapõrutuse all ning ei saa Rangersit tänases New Jersey Devilsi vastu peetavas kohtumises aidata. Tõenäoliselt jääb meeskonna kapten eemale ka mitmest järgmisest kohtumisest.

Tegu sel hooajal teise korraga, mil mõne Rangersi mängumehe katki teinud vastane mängukeelust on pääsenud. Novembris tegi Boston Bruinsi ründaja Matt Beleskey hilise jõuvõttega Derek Stepanil roided katki.

Vigneault oli juba siis häiritud sellest, et liiga poolt ei tulnud vastasele mitte mingisugust karistust. Pärast värskeimat juhtumit kees ta juba ka korralikult üle.

"Tähtede mängul osalenud mängijat lüüakse ja ta vajub jääle. Huvitav, kui tegu oleks (Sidney) Crosbyga, mis siis juhtub? Milliseks kujunevad tagajärjed?" mõtiskles Vigneault. "Lisaks murrab mängija oma kepi ja heidab selle kohtuniku suunas. Reegliraamatu järgi on see automaatne kolmemänguline keeld. Aga midagi ei juhtunud. See ei läinud isegi mänguprotokolli kirja."

Samuti häiris Vigenault'd see, et mõned Flyersi mängijad süüdistasid McDonaght simuleerimises, märkides et nad peaksid talle külla minema, nägemaks trauma tõsidust.

Juba tuleval pühapäeval, mis iroonilisel kombel sõbrapäev, lastakse Rangers ja Flyers uuesti kokku. Hoidke piip ja prillid!

Kommentaarid