Avalik saladus sai kinnituse: Coyotes kaotas mullu meelega

Kui enamus meeskondi sihtisid eelmisel aastal Stanley karikat või vähemalt playoffidesse jõudmist, siis liiga tagumisse otsa jäänud meeskondadel polnud Connor McDavidi ja Jack Eicheli näol silme ees ka mitte just halvad lohutusauhinnad. Nüüd on ka Arizona Coyotesi peamänedžer Don Maloney kinnitanud seda, et kõrge drafti valikuõiguse nimel kaotati meelega.

(foto: azcentral.com)
Coyotes lõpetas hooaja võites viimasest 42-st kohtumisest ainult kaheksa. Meeskonnast jäi liigatabelis tahapoole vaid Buffalo Sabres, kes kogus kaks punkti vähem. Lõpunädalatel peeti omavahel heitlust just selle nimel, kes suudab viimaseks jääda. Omavahelistest kohtumistest said mõlemad ühe võidu ja fännid rõõmustasid vastasmeeskonna edu üle.


"Eelmisel hooajal me langesime hoogsalt ja ma ei teinud viimasel kahel kuul eriti midagi, et meeskonda aidata," tunnistas Maloney eile ilmunud intervjuus. "Minu suhtumine oli selline, et kui oleme halvad, siis parem oleme väga halvad. Selle eest oli saadaval päris suur auhind."

Lõpuks jäi muidugi Maloney ja Coyotes pika ninaga. Edmonton Oilers võitis drafti loterii (loe: McDavidi) ning Coyotes ei saanud isegi teist valikuõigust (loe: Eichelit).

Kuigi veidral kombel on uuel hooajal õnnetust kolmikust just Coyotes kõige edukamalt tegutsenud. 58 punkti, mida on juba rohkem kui kogu eelmise hooajaga kokku, tähendavad seda, et playoffid on kuue silma kaugusel. Sabresi ja Oilersi jaoks on samas jaht juba lõppenud. Või ehk oleks õigem öelda, et uus jaht alanud. Auston Matthewsi näol on ka tänavusest draftist saadaval üks tõeline supertalent.

Kommentaarid