Ennustusvihjed 12/02/16

Eilseid mänge vaadates kippus käsi kangesti kukalt kratsima. Ducks sai viimasel kolmandikul kaheväravalise edu, aga ometi ei tulnud võit koju. Nagu meeskond ei olekski seni kogu liiga peale vähim viimase kolmandiku väravaid lasknud. Blackhawks tegi samal ajal arvatavasti oma hooaja halvima avakolmandiku. Patrick Eaves sai ühe perioodiga enamvähem sama palju väravaid, kui kogu eelneva hooajaga kokku.

(foto: Getty Images)
Tampa Bay Lightning vs Nashville Predators - Lightning võit @ 1.81, 3 ühikut

Lightning kaotanud kaks matši järjest, aga mõlemad olid võõrsil. Meeskond liiga hea, et pikale kaotuste jadale sattuda. Lisaks kodus käsil 8-mänguline võiduseeria. Predators on pärast Tähtede mängu neljast kohtumisest võitnud vaid ühe ning Pekka Rinne on taas väravasuul olnud nagu auklik pang. Meeskond võõrsil võitnud neli matši järjest, aga enne seda tuli 16-st mängust 13 kaotust. Seejuures väga huvitav fakt ka see, et kui meeskond tänavu järjestikustel päevadel on mänginud, siis esimene matš on kümnel juhul kaotatud üheksa korda.

Carolina Hurricanes vs Pittsburgh Penguins - Penguins võit @ 1.89, 3 ühikut

Pingviinid võiksid siin kurjad olla, kuna eelmises mängus katkes ootamatult viimase aja hea seeria ning jäädi nulli peale. Hurricanes on tänavu meeskonnale probleeme valmistanud, aga viimane omavaheline matš võideti kindlalt 5-0. Bill Petersi sats pole nädala jooksul veel kordagi mänginud ja võib olla roostes.

Arizona Coyotes vs Calgary Flames - Flames võit @ 2.10, 3 ühikut

Meeskond, kes võitnud viimasest viiest neli, kohtub satsiga, kellel viis kaotust järjest ning vaid kaks võitu viimasest 11-st ja esimesele panustades pakutakse meile raha tagasi rohkem kui kahekordselt. Lihtsalt tuleb võtta! Jonas Hiller kaotas Coyotesile viimati normaalajaga 2011. aastal. Pärast seda on šveitslane 12-st matšist noppinud 11 võitu. See kena seeria võiks ju 34. sünnipäeval jätkuda.

Rangers 1X & Avalanche normaalajal alla 2.5 värava kombo @ 2.38, 2 ühikut

Rangers on kodus olnud võimas ja jäänud punktideta seni ainult viies mängus. Hetkel on käsil 8-mänguline punktiseeria. Vastas eile mänginud Kings, kes endiselt Jonathan Quickita ning see tähendab, et tõenäoliselt alustab postide vahel Peter Budaj, kelle viimased NHL-i mängud jäävad hooaega 2013/14.

Avalanche külastab Red Wingsi, kellel Petr Mrazek taas väravas ja sellega on praktiliselt kõik öeldud. 23-aastane tšehh on tõrjeprotsendi osas (93.4%) tõusnud liiga parimaks puurivahiks ning viimase 20 stardi seas on vaid kolm mängu, kus ta üle kahe värava lasknud.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid