Ennustusvihjed 09/02/16

Kaks viimaste nädalate vingemat meeskonda ei suutnud kahjuks eile kahe peale ühtegi võitu sepitseda. See jättis õhtu punasesse. Tagant järgi targana võinuks muidugi Penguins vs Ducks kohtumises väravate peale minna, sest nendest pole kumbagi mängudes viimasel ajal puudust olnud.

(foto: cbc.ca)
Montreal Canadiens vs Tampa Bay Lightning - Lightning võit @ 1.92, 3 ühikut

Olles juba mitmeid nädalat kohutavas hoos olnud on Canadiens järsku kaks mängu järjest võitnud. Kolmas tundub aga liiast olevat. Lightning pole 2016. aastal veel kordagi järjestikuseid mänge kaotanud ja eilne Ottawas saanud saun peaks motiveerivalt mõjuma. Väravas tagasi Ben Bishop, kes viimase kuue stardi jooksul Canadiensi vastu väga domineerivalt tegutsenud, lastes näiteks ainult 1.76 väravat. Tema esituste toel on Lightning viimasest 12-st omavahelisest matšist võitnud üheksa.

Columbus Blue Jackets vs New York Islanders - Islanders võit @ 1.80, 3 ühikut

Korraliku koefitsiendiga saab panustada sellele, et hetkel liiga viimast kohta jagav meeskond kaotab. Miks mitte seda teha? Sinijakid tabeli põhjas vaatamata sellele, et viimasest viiest on neli võidetud. Samas olid kaks neist Canadiensi vastu ning kaks napid kobistamised Vancouveris ja Calgarys, kus kohalikud meeskonnad ka üsna kahtlase väärtusega. Islanders sai eelmises matšis lõpuks esikaitsja Johnny Boychuki meeskonda tagasi ja lammutati nii, et vaid pilpad jäid järgi.

Buffalo Sabres vs Florida Panthers - Panthers võit @ 1.86, 3 ühikut

Pantrid jäid eile sel hooajal alles teist korda nulli peale. Esitus oli kehv, aga Sabresiga kohtumine võiks olla hea võimalus võidurajale naasmiseks. Roberto Luongo olnud Sabresi vastu nagu tõeline kivimüür - viimasest 15-st stardist 12 võitu ning endale lastud keskmine väravate arv ainult 1.78. Dan Bylsma meeskond viimasest seitsmest võitnud vaid viis ning järjekordselt on rünnakul käsil üks külm periood. Keskmiselt on skooritud vaid kaks mängu kohta.

Philadelphia Flyers vs Anaheim Ducks - Ducks võit @ 2.05, 3 ühikut

Võib vast Ducksi eilse kaotuse peale silma kinni pigistada, kuna Sidney Crosby on hetkel lihtsalt näiliselt peatamatus hoos. Ducks on pärast jõulupausi olnud täiesti teistsugune meeskond ja ühtlasi pole siis ka pärast jõule kordagi järjestikuseid mänge kaotanud. Flyers alustas uut aastat edukalt, ent viimasel ajal on nüüd taas halvasti hakanud minema. Viimasest kaheksast on viis kaotatud. Seejuures on tänavu Vaikse ookeani divisjoni vastu kaheksast mängust võidetud ainult üks.

Blackhawks & Flames kombo @ 2.90, 2 ühikut

Blackhawks kodus üks liiga parimaid meeskondi. Viimasest 15-st kodupubliku ees peetud matšist on näiteks võidetud 13. Haidele minnakse vastu seitsme järjestikuse koduvõiduga. Suur edu võib härrad suunata vaba päeva võtmisele, aga loodetavasti seda ei juhtu.

Flames võõrustab Leafs, kes pärast kaptenist loobumist nüüd lõplikult valmis hooaja korstnasse kirjutama ning algab jaht drafti avavaliku õigusele. Flamesi seis pole kiita, aga playoffide lootused on veel olemas ja tänane mäng tuleb täiesti kindlalt võita.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid