Widemani 20-mänguline karistus jääb jõusse

Jaanuari lõpus juhtunud kummalise intsidendi eest Dennis Widemanile määratud 20-mänguline keeld jääb jõusse. Nii teatas eile hilisõhtul NHL-i juht Gary Bettman, kellega Calgary Flamesi kaitsemees eelmisel nädalal kohtus. Kokkusaamine kestis tervelt kuus tundi.

(foto: tsn.ca)
23 lehekülje pikkust otsust saab täiesmahus lugeda SIIT. Selle hulgas on ka üks huvitav uurimise käigus välja tulnud Widemani tekstisõnum, mis sai ühele meeskonnakaaslasele saadetud. Seal teatas 32-aastane kanadalane, et kõiges on süüdi "lollakad" kohtunikud ja meedia.


Bettmani olevat tohutult häirinud see, et mängumees ei olnud absoluutselt nõus oma teo eest vastutama.

Hiljuti jagas Wideman olukorra kohta ka avalikkusele uusi seletusi, öeldes: "Ma pole kogu oma karjääri jooksul kohtunike suunas lugupidamatust näidanud, ega midagi sellist teinud. Minu jaoks on olnud auasi omada kohtunikega suurepärast töösuhet ja loodan seda jätkata, kui väljakule naasen."

20-mänguline keeld on varasema karjääri jooksul mitte ühtegi karistust saanud mehe jaoks suureks pettumuseks. "Olen väga pettunud otsuse ja mängukeelu pikkusega," lisas Wideman. "Mul ei olnud kavatsust kohtunikku lüüa või talle haiget teha."

Flamesi läinudöine Minnesota Wildi vastu peetud kohtumine oli Widemani jaoks kaheksas mäng, millest ta on eemale jäänud.

Mängumees jätkab koos NHL-i Mängijate Ühendusega võitlust sõltumatu vahekohtu juures.

Kommentaarid