Ennustusvihjed 28/02/16

Reede tõi endaga hooaja suurima koefitsiendiga võidu. Sabres näitas suure autsaiderina väga head mängu ning haaras San Josest viienda järjestikuse võidu. Perfektse õhtu rikkus ära Ducksi puterdamine. Võimalik, et sooviti tänaseks kuningate külla tulekuks võimalikult värske olla.

(foto: ftw.usatoday.com)
Anaheim Ducks vs Los Angeles Kings - Ducks võit @ 1.80, 3 ühikut

Loodetavasti Ducksi energiasäästmise plaan siis õnnestub. Bruce Boudreau meeskond on viimasest 16-st mängust võitnud nüüd 14. Kuidas mitte sellist satsi toetada? Seejuures mahub seeriasse ka LA-st saadud võit. Kings on kodus masinana võite noppinud, aga võõrsil on lood hoopis teistsugused olnud. Kuus mängu järjest pole normaalajaga võitu õnnestunud saada ja kui jätta välja paar plahvatust nagu näiteks üheksaväravaline paugutamine Bostonis, siis on uuel aastal kodust eemal väravate saamine olnud päris keeruline.

Chicago Blackhawks vs Washington Capitals - Blackhawks võit @ 1.85, 3 ühikut

Tuleb ausalt tunnistada, et nii mõnelgi õhtul, mil viimasel ajal Capitalsi on saadud toetatud, siis on olnud kamaluga õnne. Meeskonnal on kohtumiste algused kujunenud väga rasketeks. Blackhawks kaotas eelmise mängu pärast avavärava tegemist, aga üldjuhul on see siiski üsna harv. Karikakaitsja on tänavu võitnud 81% mängudest, kus juhtima pääsetakse. Capitals on nädala jooksul juba kolm korda jääl käinud, samas kui Blackhawks on päris rahulikult saanud kalendris punaseks tehtud kuupäevaks valmistuda. Vaja tagasi teha hooaja alguses Washingtonis saadud 1-4 kaotus.

Bruins vs Lightning alla 6.5 värava & Islanders võit kombo @ 2.26, 3 ühikut

Pärast seda, kui Lightning viimase kolmandiku kollapsiga kodus Jetsi vastu peaaegu võidu ära andis ütles meeskonna peatreener Jon Cooper avalikult, et meeskond ei saa lihtsalt vastase mänguga kaasa minna. Edu võtmeks on kaitse. Sellel on järgnenud neli mängu, kus on endale lastud kaks või vähem. Bruins lasi endale esmaspäeval kodus teha kuus tükki ning sellele on järgnenud kaks mängu, kus vastane jäeti ühe peale. Usutavasti mõlemad jätkavad oma filosoofiaga. Kuus võib tühja väravaga täis tulla küll, aga seitset on väga raske näha.

Islanders on Edmontonis ja sellega on praktiliselt kõik juba öeldud. Lisaks Oilersil viimase kuue päeva jooksul kavas neljas mäng ja nendes olukordades on eelnevalt kaotatud seitse viimasest kaheksast korrast.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid