Ennustusvihjed 15/02/16

Sõbrapäevast sai ka barankapäev. Semjon Varlamov lasi viie minutiga kahest kaks sisse ja siis võis juba aimata, mis edasi tuleb. Keith Kinkaid oskas ikka "õige" päeva oma karjääri esimeseks nullimänguks valida ning Tampas jäid väravad tulemata nähtavasti selle pärast, et divisjonikaaslased võtsid kõik endale.

(foto: Lynne Sladky/AP)
Florida Panthers vs Pittsburgh Penguins - Penguins võit @ 2.01, 3 ühikut

Pantritel kirjas kaks masendavat esitust järjest ja viimasest viiest on kaotatud neli. Nende hulgas on ka juba üks kodune kaotus Penguinsile. Mike Sullivani juhendamisel on välja kukkunud nii, et pingviinid mängivad kodus palju paremini, aga Panthers on hetkel külm ja külaliste koefitsient lihtsalt liiga ahvatlev. Vigastused samuti Gerard Gallanti meeskonda häirimas. Kaitsest puudu kapten Willie Mitchell ning rünnakul ei saa usutavasti endiselt Aleksander Barkov jääle.

New York Islanders vs Detroit Red Wings - Islanders üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.75, 3 ühikut

Red Wings laseb Jimmy Howardi taas postide vahele ehk teada värk, mis tuleb. Vähemalt esmapilgul. 31-aastane jänki on tänavu oma mänguvormiga olnud suurtes raskustes ja nii on see panus tema viimase 13 stardi jooksul võitnud 12 korda. Islanders tänavu kodus skoorinud keskmiselt 3.31 mängu kohta. Ei tohiks nagu probleeme tekkida. Kuigi nagu eilne järjekordselt näitas, siis NHL-i puhul võivad ka kõige kindlamad panused kohutavalt välja kukkuda.

Calgary Flames vs Anaheim Ducks - Ducks võit @ 1.77, 3 ühikut

Ducks sai eelmisel nädalal kaks kaotust, aga need on ainsad viimase kümne jooksul. Ryan Getzlaf on end viimaks käima saanud ning kapteni juhtimisel meeskond mängimas väga hästi. Flames alustas eelmist nädalat hästi, aga siis tuli Coyotesi vastu ootamatu 1-4 allajäämine. Meeskond on ebastabiilne ja head pole usutavasti loota ka siit. Ducks on tänavu seni võitnud mõlemad omavahelised vastasseisud ja üheksa viimasest 11-st kohtumisest.

Chicago Blackhawks vs Toronto Maple Leafs - Blackhawks -1 @ 1.80, 3 ühikut

Kodumängude arvestuses liiga parimate sekka kuuluv Blackhawks on ootamatult United Centeris kaotanud kolm jutti. See peaks olema piisavaks stiimuliks, et lammutada maha liiga halvim meeskond. Torontos tänavu juba võidutseti kindlalt 4-1 ning Leafsi viimane Chicagos käik lõppes 0-4 lüüasaamisega. Hiljutiste võõrsilmängude hulgas on kohtumised, kus endale on lastud suisa viis, kuus, seitse tükki.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid