Ennustusvihjed 11/02/16

Teisipäev jäi kenasti plussi, kuigi võinuks veel paremini minna. Lightning paraku üllatas negatiivselt, lastes Ben Scrivensil alates 2014. aastast esimest korda võita kolmanda mängu järjest ja Blackhawks jäi nüriks. Mida sai muidugi ka kardetud. Kuigi selle kaotuse võib vist isegi vastuolulise kohtunike otsuse kaela panna.

(foto: Ed Mulholland/USA TODAY Sports)
New York Islanders vs Los Angeles Kings - Islanders võit @ 1.88, 3 ühikut

Kings viimastes mängudes olnud hullus hoos, eriti rünnakul, aga lõpmatuseni ei saa ka pööraselt paugutada. Eriti võõrsilmängudes. Jonathan Quick tõenäoliselt ei mängi, kuna tervisega lood kehvad. Postide vahel seega Jhonas Enroth, kes alustas hooaega kenasti, aga on nüüd viiest stardist võitnud vaid ühe ja seegi tuli tänu korralikule imele. Lisaks homme kavas 2014. aasta finaalseeria kordusetendus ja see võib keskendumist segada. Islandersil samuti täna puuris varumees, aga Thomas Greiss on sel hooajal suurepäraselt tegutsenud. 21 stardiga on tulnud 14 võitu. Viimasest kuuest on võidetud viis. Kogu hooaja käigus on ta kodus 12 stardist võitnud kaheksa.

Columbus Blue Jackets vs Anaheim Ducks - Ducks võit @ 1.75, 3 ühikut

Ducks sai vägevalt pärast suurt kaotust võidurajale tagasi ning peaks siin rahulikult edasi sammuma. Jackets on viimastel nädalatel aeg-ajalt sähvatanud ja Joonas Korpisalo postide vahel olnud head hoos, ent väravad tulevad üsna raskelt ja siin vastas meeskond, kes just oma aia korrashoiule keskendunud. Ducksi väravavahtidel on seetõttu elu nagu lill olnud. Tänane alustaja Frederik Andersen on näiteks võitnud kuus starti järjest.

Chicago Blackhawks vs Dallas Stars - Blackhawks võit 1.77, 3 ühikut

Loodetavasti jäid siis karikakaitsjal teisipäevased väravad tänase jaoks. Meeskond pole kodus tänavu kordagi järjestikuseid mänge kaotanud ja nüüd tuleb vastu sats, kellest alles eelmisel nädalal oldi võõrsil parem 5-1. Stars pärast kehva 2016. aastale tehtud algust võitnud neli viimasest viiest, aga seda võib veidi petlikuks pidada. Endiselt lastakse endale kõvasti väravaid ja kaks võitu tulid lisaajal, kus John Klingbergi kasutamine on enamvähem sobi tegemine.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



4 kommentaari:

  1. Hey.
    Kuidas Teil nii väiksed konfid on?
    kui vaadata unibetis neid mänge siis järjestus oleks selline
    2.45
    2.18
    2.20
    ja kui ma su tabelist õigesti aru sain siis oled omadega miinuses :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Koefitsiendid on mängu võidu peale, kus läheb arvesse ka lisaaeg ja karistusvisked. Need Unibeti üle kahesed koefitsiendid on normaalaja võidu peale.

      Tabeli tähelepanek on õige ;) Ennustamine on sel hooajal ootamatult raskeks osutunud. Aga lootus püsib, et seisu on võimalik veel muuta. Vaja vaid paari head nädalat.

      Kustuta
  2. jajaa kui lisaaja teema siis on reaalne värk ja.
    hahahaa tean mida tunned,aga raisk, alati jääb sellest heast tabamusest 1 puudu. lihtsalt julm kuidas see kummitab. vaatasin ma olen 2 kuuga 20 000.st ilma jäänud kuna 1 mäng on alati möödas.

    VastaKustuta
  3. hommik.

    No jah, nagu ikka tuleb mingeid üllatusi :D

    VastaKustuta