Jordan Eberle sõnul pole Oilers playoffide lootustele veel käega löönud

Edmonton Oilers on pidanud 52 matši ja nende jooksul on korjatud ainult 47 punkti, kuid Connor McDavidi naasmine on meeskonnale andnud uue hingamise. Jordan Eberle sõnul ei ole meeskond playoffide lootustele veel käega löönud.

(foto: Perry Nelson/USA TODAY Sports)
Oilers on McDavidiga sel nädalal purustanud nii Columbus Blue Jacketsi kui Ottawa Senatorsi. Kahe mängu koguskooriks on olnud 12-3. Selle pealt võib endale enesekindlust lubada küll.

Viis punkti (1+4) kogunud McDavid pole olnud ka ainus meeskonna mängija, kes nende kahe mängu puhul hiilgavalt tegutsenud. Eberle oli enne neid kohtumisi viimase kuue matšiga kirja saanud vaid ühe punkti, milleks oli värav 4-2 võidus Florida Panthersi vastu. Nüüd on temalt aga tulnud kahe kohtumisega 3+2. Meeskond ei ole veel püssi põõsasse visanud.

"Kui vaadata tabelit, siis on seis üsna lihtne. Peame hakkama mänge võitma, kui tahame heitluses püsida. See on kõige algus," rääkis Eberle pärast Senatorsi alistamist.

Hetkel lahutab Oilersit Vaikse ookeani divisjoni viimasest automaatsest playoffide kohast kaheksa punkti. Halvaks uudiseks on ka see, et praegu seda positsiooni hoidev Anaheim Ducks on pidanud kolm mängu vähem.

Samas on Todd McLellani meeskonnal ees üsna hea kalender. Järgmise viie mängu hulgas on neli kohtumist täitsa reaalselt võidetavad (Montreal Canadiens, New Jersey Devils, Toronto Maple Leafs, Winnipeg Jets). Viimase kahe matšiga algab ka kuuene kodumängude seeria. Kui see õnnestub edukalt läbida, siis mine sa tea. Ehk on veel võimalik tuhast tõusta.

Kommentaarid