Ennustusvihjed 25/02/16

Eilne sirgjooneline kombo läks siiski üsna kiirelt kõveraks. Capitals lasi end seekord liiga suurde auku kukutada. Saab olema huvitav näha, kuidas järgmises kohtumises šokktulemusest taastutakse. Hooaja jooksul pole ainsa meeskonnana järjestikuseid mänge normaalajaga kaotatud.

(foto: defendingbigd.com)
Dallas Stars vs Winnipeg Jets - Stars normaalajaga võit @ 1.90, 3 ühikut

Meeskonnad kohtusid alles paar päeva tagasi Winnipegis ning Stars sai kindla 5-3 võidu. Lindy Ruffi meeskond jäi piinliku 3-7 skooriga eelmises kodumängus Bruinsile alla, aga kogu hooaja jooksul ei ole kodus kahte kohtumist järjest kaotatud. Vaid korra on kaotusele võiduga vastamiseks läinud rohkem aega kui 60 minutit.

Chicago Blackhawks vs Nashville Predators - Blackhawks võit @ 1.78, 3 ühikut

Predatorsil on käsil rekordiline üheksast mängust koosnev võõrsilkohtumiste punktiseeria, aga aastate jooksul on Chicagos alati halvasti läinud. Viimasest 30-st visiidist on kaotatud 22. Neist kaks on tulnud sel hooajal. Blackhawks sai pühapäeval piinliku kaotuse, millele on nüüd vaja vastatata. Kodu on sel hooajal kindluseks olnud, seega võiks suurest kaotusest taastumine ka õnnestuda.

Panthers & Kings kombo @ 2.25, 3 ühikut

Pantrid saavad täna Aleksander Barkovi tõenäoliselt tagasi ning laatsaretist tuleb välja ka Erik Gudbranson. Ees ootab pikk välisturnee ning täna vaja kodust kindlasti head tulemust kaasa. See võiks tulla ka, kuna külas on Coyotes, kes võõrsil viis järjest kaotanud ja läheb viimase kuue päeva jooksul juba neljandat korda jääle.

Kings sai eelmises matšis Anze Kopitari tagasi ning pidu jätkus kohe. Jätkuda võiks ka pidu Oilersi vastu. Todd McLellani meeskond on tänavu kodust eemal võitnud ainult seitse matši ja sellega ollakse selgelt liiga halvimad. Viimasest üheksast mängust on kaotatud kaheksa ning reisid LA-s ka alati peavaluks olnud. Seitse korda järjest on seal kaotatud.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



1 kommentaar:

  1. Ma ei saa enam midagi aru, Dallas paneb võõrsil 5-3 võidu ja jrg. päev saab ise kodus 6-3 samalt meeskonnalt taha. Täielikud klounid ikka.

    VastaKustuta