Ennustusvihjed 08/02/16

Laupäeval lõppes kahjuks võiduseeria ära. Blackhawks tõi võimsalt kena koefitsiendiga võidu koju, aga Panthers ei suutnud on mängu esimese poole suurt ülekaalu (ühel hetkel pealevisked 30-10!) kolmeks väravaks vormistada ning Jets oli Avalanche'i vastu üllatavalt särtsakas.

(foto: Getty Images)
Pittsburgh Penguins vs Anaheim Ducks - Ducks võit @ 2.09, 3 ühikut

Ducks on pärast jõulupausi olnud liiga parim meeskond, võites 17-st matšist 13. Tänasele kohtumisele tullakse kuue järjestikuse võiduga. Penguinsil vastu panna viiemänguline kodune võiduseeria ning nädalavahetusel saadi ka võõrsilt dramaatiline võit kätte, aga Jevgeni Malkin on endiselt puudu. Postide vahel tagasi Marc-Andre Fleury, kes viimase nelja stardi jooksul kolm korda vähemalt neli väravat lasknud.

Detroit Red Wings vs Florida Panthers - Red Wings võit @ 1.93, 3 ühikut

Pantritel üks võiduseeria taas katkenud ja tänavu on nii kujunenud, et kui kaotus tuleb, siis läheb enne uut positiivset lainet kosumisega aega. Alles eelmisel nädalal saadi kodus Red Wingsi vastu suur 6-3 võit, aga siis polnud vastas Petr Mrazekit. 23-aastane tšehh on oma viimasest 11-st stardist võitnud kaheksa, lastes ainult kahes kohtumises üle kahe värava.

Ottawa Senators vs Tampa Bay Lightning - Lightning võit @ 1.71, 3 ühikut

Ben Bishop, kes pärast Ottawast lahkumist oma endist tööandjat kõvasti masendanud, kuuldavasti täna ei alusta, ent kogu meeskonna mänguvorm on hetkel lihtsalt nii hea, et tuleb selle hooga kaasa minna. Jon Cooperi hoolealused on 2016. aastal 13-st mängust võitnud 11. Senaatoritel on uuel aastal 15-st mängust ainult kuus võitu. Nendes mängudes on endale keskmiselt lastud 3.6 väravat.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid