Canucks omandas Philip Larseni mängijaõigused

Kui nädala alguses sai ühe rivaaliga vahetustehinguks kampa löödud, siis miks mitte teha seda ka teisega. Selline on nähtavasti hetkel mõtteviis Vancouveris. Canucks on järgmise aasta drafti 5. ringi valiku eest omandanud Philip Larseni mängijaõigused, mis kuulusid Edmonton Oilersile.

(foto: iltalehti.fi)
Larsen jõudis Edmontoni 2013. aastal tehingus, mis Shawn Horcoffi Dallasesse viis. Debüüthooajal tuli Oilersi särki kandes 30 mänguga 12 punkti (3+9), aga kiirelt jäi karjäär ookeani taga katki. Oilers talle sobivat lepingut ei pakkunud ja taanlane siirdus KHL-i, kus ta viimased kaks hooaega on mänginud.

Tänavu on Larsen Euroopa tugevaimas hokiliigas olnud kaitsjate seas üks resultatiivsemaid. Helsingi Jokerite eest kogunes põhiturniiril 52 mänguga 11 väravat ja 36 punkti.

NHL-is on 28-aastasel kaitsjal seni kokku kirjas 125 mängu. Neis on ta jõudnud 31 punktini (8+23).

Canucksil on kindel plaan temalt suvel allkiri kätte saada, et mees uuesti lombi taha tõmmata.

Vahetustehingute viimasel nädalal võib Canucksi poolt oodata veel mitmeid diile. Väidetavalt on turule paisatud terve posu mängijaid - Linden Vey, Brandon Prust, Yannick Weber, Matt Bartkowski, Adam Cracknell ja ka lõunanaaber Ronalds Keninš.

Kommentaarid