Ennustusvihjed 14/02/16

Panthers ja Canucks tegid eile väga halvad üllatused, mis tähendas, et jätkus viimasel ajal tuttavaks saanud seeria. Miinus-kasum-miinus-kasum jne. Heaks uudiseks see, et vähemalt on teatud stabiilsus saavutatud. Ja kui eilne jäi punasesse, siis võiks ju täna uuesti roheline õhtu tulla.

(foto: forbes.com)
Buffalo Sabres vs Colorado Avalanche - Avalanche võit @ 1.94, 3 ühikut

Avalanche alustas nädalat koduse kaotusega Canucksile, aga sellele on järgnenud kaks kena võõrsilvõitu. Seejuures on Patrick Roy meeskond kodust eemal nüüd võitnud viimasest 15-st 11 mängu. Roy ise tunnistanud, et edu taga on enesekindlusega mängimine ja loodetavasti ei tule tänagi sellest puudust. Sabres oma viimasest kümnest võitnud ainult kolm ja kaks neist olnud õnnetud Canadiensi vastu. Kesk divisjoni vastu on tänavu 11-st matšist saadud vaid kolm võitu ja omavahelistes mängudes on Avalanche'ile alla jäädud viimase 11 vastasseisu jooksul kümme korda.

New Jersey Devils vs Los Angeles Kings - Kings üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.82, 3 ühikut

Devils on kaitse osas kerkinud liiga parimaks satsiks (endale lastakse keskmiselt 2.21 väravat mängus), aga Cory Schneider saab täna puhkepäeva. Väravas seega Keith Kinkaid, kelle tänavuse üheksa stardi jooksul meeskonda vähem kui kolmega ära tuldud ainult kaks korda. Kingsil rünnak olnud viimasel ajal väga heas hoos. Seejuures eriti just kodust eemal, kus viimase 11 jooksul ainult kaks korda piirdutud vähema kui kolmega.

Tampa Bay Lightning vs St. Louis Blues - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.86, 3 ühikut

Lightning on viimasel ajal teinud mitmeid suure skooriga mänge. Blues olnud värava ees raskustes, aga sai eelmises matšis Jaden Schwartzi koosseisu tagasi ning kohtumine lõpetati viie tabamusega. Mõlemal on kindlasti potentsiaali kaheks väravaks ja enamaks, seega tundub, et halvima stsenaariumi puhul saab lihtsalt panuse tagasi.

Kommentaarid