Ennustusvihjed 20/02/16

Kõik ilus peab kord lõppema ja nii sai võiduseeria eile läbi. Kaks väravavahti tulid kiusama. Jaroslav Halak tegi varakult mitu head tõrjet ning Devils lõi pealtnäha kiirelt käega, ega jõudnud isegi ühe väravani. Columbuses kujunes mängust Robin Lehneri šõu ja seal murdis nähtavasti kodumeeskonna vaimu naljakas teisest väljaku otsast tehtud värav.

(foxsports.com)
Washington Capitals vs New Jersey Devils - Capitals -1 @ 1.75, 4 ühikut

Päris sirgjooneline panus. Capitals on tänavu oma 21-st koduvõidust 14 võtnud vähemalt kaheväravalise vahega. Devils see nädal teinud kaks päris nukrat esitust ning on tänavu kaotanud mõlemad omavahelised vastasseisud. Washingtonis ka ilusti kahe väravaga.

Arizona Coyotes vs St. Louis Blues - Blues võit @ 1.75, 3 ühikut

Coyotes teinud kaks vägevat kuue väravaga esitust, aga pikalt ei saa selline paugutamine kesta. Nüüd on vastas viimaste nädalate parim väravavaht Brian Elliott ja meeskond, kes viimasest kuuest võitnud viis. Lisaks on Blues ka kuuest järjestikusest omavahelisest kohtumisest võiduga väljunud.

Toronto Maple Leafs vs Philadelphia Flyers - Flyers võit @ 1.85, 3 ühikut

Absoluutselt ei taha Flyersit usaldada siin, aga kuna mujalt eriti midagi silma ei jää, siis võiks ikkagi proovida. Ennekõike tegu Leafsi vastu panustamisega. Meeskonna koosseisu on viimasel ajal olnud AHL-i klassiga ja nüüd on isegi suurim väravakütt eemal. Viimasest 18-st mängust on kaotatud 14. Hooaega uskumatu kaotusteseeriaga alustanud Jonathan Bernier on jälle halvale teele sattunud - viimane võit jääb 6. jaanuarisse.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid