Islanders häbistas Oilersit

Nii palju siis playoffide konkurentsis püsimisest. Eelmist nädalat kahe suure võiduga alustanud Edmonton Oilers tuli uuele vastu päris piinliku tulemusega. Võõrsil jäädi 1-8 alla New York Islandersile, kelle ridades jõudis Kyle Okposo karjääri teise kübaratrikini.

(foto: scoopnest.com)
Okposo läks hoogu teise kolmandiku alguses, kui ta 3-0 seisu pealt mõneminutilise vahega kaks tükki lisas. Kübarale sai punkt pandud viimasel kolmandikul. Kaks tabamust sündisid ülekaalust.

27-aastasest ründajast on endiselt praeguse seisuga suvel vabaagent saamas ning kisub vägisi selleni, et Islandersi poolt pikenduse pakkumist ei tulegi. Kübaratrikk ja nelja punktiga mäng peaks aga kindlasti kosilasi ligi meelitama.

Mängu algus oli New Yorgi klubi jaoks justkui otse unelmast. Johnny Boychuk oli vigastuspausilt tagasi ning tähistas seda ka juba 3. minutil väravaga. Sellele järgnenud John Tavarese ja Nikolai Kuljomini tabamused kasvatasid Islandersi edu 13. minutiks kolme peale.

Teisel kolmandikul järgnes Okposo tabamustele Connor McDavidi poolt tulnud külaliste auvärav, enne kui Josh Bailey ja Cal Clutterbuck seisu juba päris piinlikuks kujundasid. Oilers lasi viimati kaheksa väravat eelmise aasta aprillis Los Angeles Kingi vastu.


Islanders on nüüd kodus Oilersi alistanud kaheksas järjestikuses mängus. Meeskonnad kohtuvad kuu lõpus Edmontonis uuesti.

Teised kohtumised

Montreal Canadiens 2 - 1 (KV) Carolina Hurricanes (tipphetked)

Michel Therrieni meeskonnal on viimaks alates 27. novembrist esimest korda kirjas järjestikused võidud. Need mõlemad tõi Ben Scrivens, kes tõrjus kahe mängu peale 67-st vastaste üritusest 65. Max Pacioretty hooaja 20. koll tõi siin Canadiensile lisaaja ning Sven Andrighetto vormistas karistusvisetel võidu. Hurricanes pole kuus mängu järjest Montrealis võitnud ning kokku on viimasest 11-st omavahelisest vastasseisust saadud üheksa kaotust.

Washington Capitals 3 - 2 Philadelphia Flyers (tipphetked)

Aleksandr Ovetškin sai kirja hooaja 30. värava ning Capitals jõudis esimese meeskonnana 80 punktini. Enne Ovetškinit olid vaid Wayne Gretzky ja Mike Gartner oma esimese 11 hooaja käigus vähemalt 30 väravat kirja saanud.

Kommentaarid